V javnosti se je pojavila slika princese Diane v kopalkah, ki doslej še ni bila objavljena

30. 11. 2020
Deli
V javnosti se je pojavila slika princese Diane v kopalkah, ki doslej še ni bila objavljena (foto: Profimedia)
Profimedia

Gre za fotografijo z zasebnega druženja, objavil pa jo je soustanovitelj modne hiše Valentino, Giancarlo Giammetti.

Seveda je slika pritegnila veliko pozornosti, morda prav zato, ker se na Netflixu predvaja nova sezona priljubljene serije Krona. Ta govori o britanski kraljevi družini, v novi sezoni pa je v ospredju prav princesa Diana in njen odnos s princom Charlesom.

Giancarlo Giammetti, ki spremlja serijo, se je odločil za objavo nekaj fotografij z Diano, a največ pozornosti je požela prav tista, na kateri je mlada princesa v kopalkah. Slika je nastala med poletnimi počitnicami, družbo pa Diani delata prav Giancarlo, s katerim je takrat očitno prijateljevala, in bolgarski princ Kyril.

Sicer pa z novo sezono serije britanska kraljeva družina ni najbolj zadovojna, saj nekateri člani niso prikazani v prav lepi luči. Verjetno jih je najbolj bolelo dejstvo, da je Krona spomnila na čase, ko je Charles svojo soprogo varal s Camillo. Ta je po začetku predvajanja serije na družbenih omrežjih začela dobivati grda sporočila. Številni Dianini oboževalci se še dandanes ne morejo sprijazniti z dejstvom, kako se je ta zakon končal in se je jezijo na Camillo, ki je zdaj soproga princa Charlesa.

princesa Diana

bbb

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan