V Kliniki Svjetlost vid povrnili ameriški zvezdnici Cassandri Gava

V Kliniki Svjetlost vid povrnili ameriški zvezdnici Cassandri Gava (foto: Klinika Svijetlost Press) Klinika Svijetlost Press
27. 8. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Vse življenje sem bila nesrečna zaradi slabega vida, zdaj pa prvič vidim tako izostreno. V manj kot enem dnevu že zaznavam stvari, ki jih prej nikoli nisem. Pred operacijo sem za nasvet vprašala italijanskega igralca Franca Nera in ameriškega zvezdnika Armanda Assantea, ki sta poseg prav tako opravila na Hrvaškem. Veliko pa je k odločitvi pripomogla tudi moja prijateljica, nekdanja žena ameriškega predsednika Ivana Trump, ki je nedolgo nazaj svoje oči zaupala prof. dr. Nikici Gabrić. Odločila sem se, da ne bom več čakala, ampak končno naredila ta korak. Bilo je zelo enostavno, neboleče, posega se sploh ne spominjam,« je o operaciji oči v zagrebški Kliniki Svjetlost povedala ameriška igralka Cassandra Gava, ki je nastopila v več kot 50-ih holivudskih filmih.

Poseg, kjer so zvezdnici vgradili multifokalno lečo podjetja Zeiss, ki je odpravila njeno kratkovidnost, bralno diotrijo in astigmatizem, je bil dolg manj kot 14 minut. »Zame je velika čast, da si imena, kot so Gava, Trump, Nero in Assante, ki bi lahko operacijo opravili kjerkoli na svetu, izberejo našo kliniko. To je dokaz, da imamo vrhunsko tehnologijo, strokoven kader in storitve, s katerimi brez težav konkuriramo Združenim državam Amerike,« je poudaril prof. dr. Nikica Gabrić, direktor Klinike Svjetlost.

»Bilo me je strah, da ne bom videla, zato prvo jutro po operaciji sploh nisem upala odpreti oči. A sem po spodbudah prof. Gabrića končno le pogledala in spoznala, da prvič v življenju berem oglase, ki so oddaljeni več kot 200 metrov. Nikoli še nisem videla bolje,« je povzela igralka.

  


Klinika Svjetlost iz Zagreba, ki jo je ustanovil prof. dr. Nikica Gabrić pred 22 leti, je največja klinika na jugovzhodnem delu Evrope, ki ima v tem delu največ zabeleženih končanih posegov. Kot prva v regiji in tretja na svetu je implementirala lečo Synergy za korekcijo starostne dioptrije, ki združuje tako multifokalno kot tudi EDOF tehnologijo, omogoča večji razpon vida in boljšo kakovost slike. Imajo najmodernejši diagnostični center, 6 vrhunskih operacijskih dvoran, 8 različnih oddelkov in najsodobnejše opremljene konferenčne dvorane za prenos operacij iz drugih klinik v tujini, katerih delo temelji na različnih področjih oftalmologije. Do danes so opravili več kot 125.000 posegov na očeh, zaupa jim kar 350.000 pacientov. Z moderno tehnologijo, izkušenimi strokovnjaki in individualnim pristopom k pacientu so dosegli, da je klinika presegla meje hrvaške, saj jo obiskujejo znani iz vsega sveta, kot je nekdanja žena aktualnega ameriškega predsednika Ivana Trump, ameriški filmski zvezdnik Armand Assante, italijanski igralec Franco Nero in ameriška zvezdnica Cassandra Gavo. Svoje klinike imajo tudi v Splitu, Banja Luki, Sarajevu, Novem Sadu in v Budvi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri