V seriji The Crown so se na nepričakovan način poklonili princu Georgu

V seriji The Crown so se na nepričakovan način poklonili princu Georgu (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2019

V kraljevi drami The Crown so za snemanje enega od prizorov uporabili popolnoma enak plašč, kot ga je leta 2016 za obisk cerkve nosil princ George.

V sedmi sezoni Netflixove drame je imel otrok, ki igra mladega princa Andrewa oblečen enak plašč, ki ga je v resničnem življenju nosil princ George. To zagotovo ni bilo naključje, saj je bil prizor posnet na istem mestu, kjer je bila posneta fotografija princa Georga, oblečenega v plašč.

Volneni plašč iz modne hiše Pepa & Co je bil udobna ter pametna izbira za odhod v cerkev na božični dan, kamor je princ George odšel skupaj z mamo, očetom in sestro. Plašč na žalost ni več na voljo, podobnega pa lahko kupite za 206 dolarjev.

Prizor je bil posnet marca letos pred cerkvijo St. Marks v Englefieldu in prikazuje kraljevo družino, ki zapušča cerkev. The Crown zajema življenje kraljeve družine od 1964 do 1976 v trenutni sezoni. Stil oblačenja princa Georga je očitno zelo navdušil producente serije, zelo malo verjetno pa je, da bosta Kate Middleton in princ William omenjeno serijo videla, saj je princ William pred kratkim priznal, da serije ne spremlja.

Priporočamo