V tako razkošni vili bosta živela Meghan Markle in princ Harry

V tako razkošni vili bosta živela Meghan Markle in princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2020

Meghan Markle in princ Harry se počasi poslavljata iz britanskega kraljevega dvora, zdaj pa je na dan prišlo, kako bo videti njuno novo stanovanje.

Meghan Markle in princ Harry sta tik pred odhodom z britanskega kraljevega dvora, zdaj pa je na dan prišlo, kje naj bi kraljevi par živel v prihodnje.

Za zdaj sta si svoje družinsko gnezdo ustvarila v Kanadi, drugo domovanje pa naj bi si kupila v Malibuju, kjer naj bi bila polovico leta, saj ni skrivnost, da si Meghan Markle želi obuditi svojo hollywoodsko kariero.

Na spletu so se pojavile prve fotografije razkošne vile, kjer naj bi kraljevi par živel po odhodu iz Londona. Gre za vilo v Malibuju, ki je vredna nič manj kot 20 milijonov dolarjev in je zelo moderno opremljena in popolna izbira za družinsko življenje, saj je ob vili tudi veliko zelenih površin.

Vila je trenutno v lasti zvezdnika serije Obalna straža Davida Charveta in njegove zdaj že nekdanje žene Brooke Bruke. Vila ima svoj bazen, teniško igriško, plesni studio in osem spalnic ter šest kopalnic.

V preteklosti je imela vilo v najemu tudi ameriška resničnostna zvezdnica Kylie Jenner, poleti leta 2018 je v njej preživela dva tedna.

Če bo na koncu zares prišlo do nakupa se še ne ve, je pa jasno, da bo kraljevi par tudi v prihodnje ohranil precej razkošen stil življenja, ki sta ga bila vajena vse do zdaj.

Priporočamo