V tem čudovitem dvorcu na medenih tednih uživata Meghan Markle in princ Harry

V tem čudovitem dvorcu na medenih tednih uživata Meghan Markle in princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2018

Meghan Markle in princ Harry sta se dolgo časa odločala, kje bosta preživela medene tedne. V medijih so se v zadnjih mesecih pojavile številne destinacije, a vse kaže, da so se prav vsi motili v svojih napovedih.

Svetovni mediji so ves čas ugibali, kje bosta medene tedne preživela Meghan Markle in Harry. Dolgo časa sta bili na vrhu destinacij Afrika in Kanada, a če gre verjeti britanskemu Daily Mailu, potem princ Harry in Meghan Markle trenutno uživata v idiličnem irskem dvorcu Mayo, v katerem nočitev stane med 600 in 4000 funti. Dvorec Ashford je bil zgrajen v 13. stoletju in velja za priljubljeno destinacijo petičnežev.

Harry in Meghan sta si želela nekaj časa zase, predvsem pa sta se želela spočiti, saj so bili zadnji meseci za njiju precej naporni. Seveda pa ni skrivnost, da si kraljevi par želi kar najhitreje ustvariti družino. "Tega si trenutno najbolj želita in to željo si bosta skušala kar najhitreje uresničiti," je za US Weekly dejal neimenovani vir.

Meghan je že pred meseci dejala, da si želi okusiti čare materinstva, Harry pa je že od nekdaj zelo priljubljen pri otrocih, obožujejo pa ga tudi njegovi trije nečaki, ki jim Harry posveča veliko časa.