V začetku leta 2017 močno škripa pri dveh zvezdniških parčkih

V začetku leta 2017 močno škripa pri dveh zvezdniških parčkih (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
23. 1. 2017

Je Nicole Kidman na pragu ločitve? To se v zadnjem času povsem upravičeno sprašujejo številni njeni oboževalci. Tik pred razpadom pa naj bi bil tudi zakon neke druge slavne Nicole, Nicole Richie.

Da se je zakon 49-letne avstralske igralke in filmske producentke Nicole Kidman ter 49-letnega avstralskega glasbenika Keitha Urbana znašel v krizi, že dolgo ni več skrivnost. O tem namreč že kar lep čas na dolgo in široko poročajo skoraj vsi svetovni mediji. Da se med njima res nekaj kuha, pa je postalo dokončno jasno tudi na nedavni premieri njene drame Lev v Sydneyju, na kateri sta se zvezdnika sprla kar na rdeči preprogi. Po poročanju avstralske revije New Idea sta drug drugega precej surovo ozmerjala. Razlog? Keitha ob živce menda spravljajo poslovne obveznosti njegove soproge, ki je božične praznike preživela v delovnem duhu, namesto da bi se posvečala družini. "Načrt je bil, da bosta božič z družino preživela v Sydneyju, da bosta za nekaj tednov odložila delo in da se bosta končno osredotočila le drug na drugega," je za omenjeno revijo povedal dobro obveščeni vir. Ker ima Nicole veliko dela s promocijo omenjenega filma, pa se njun načrt ni uresničil. Keith pa tokrat menda ni bil prvič jezen, ker mora Nicole tako veliko delati.

"Nicole je žal, da se Keith stalno kuja. Dojeti mora, da je zanjo kariera zelo pomembna, in jo začeti bolj podpirati. To je zanjo zelo frustrirajoče," je še pojasnil vir. No, silvestrski večer pa je zvezdnica, ki je s svojim rojakom poročena od leta 2006 in ima z njim dve hčerki, osemletno Sunday Rose in šestletno Faith Margaret, vendarle preživela s svojim možem. Leto 2017 sta dočakala v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee.

Najbolj trpita otroka

Že dolgo časa pa naj bi škripalo tudi v zakonu Nicole Richie in Joela Maddena. Vedno znova se pojavljajo govorice o tem, da sta 35-letna modna oblikovalka, pisateljica, igralka in televizijska voditeljica ter 37-letni roker, znan kot član skupine Good Charlotte, tik pred ločitvijo. In vedno znova se pojavljajo tudi domnevno dobro obveščeni viri, ki poročajo o aktualnem dogajanju v njunem razmerju. Šušljajo se je celo o tem, da se je Joel že izselil iz družinske vile, potem pa smo izvedeli, da naj bi se slavni parček vendarle odločil, da svoji ljubezni ponudi še eno priložnost. Trenutno naj bi zvezdnika spet preživljala temačno obdobje in se pogosto prepirala. In kadar se mamica in očka prepirata, seveda najbolj trpijo otroci. Nicole in Joel sta starša dveh otrok, Harlow Winter Kate, ki prav na dan izida Lee praznuje deveti rojstni dan, in sedemletnega Sparrowa Jamesa Midnighta. Če gre verjeti govoricam, se oba otroka še kako dobro zavedata, da je nekaj narobe, čutila naj bi napetost, ki vlada med njunima staršema. Da razmere niso ravno rožnate, je postalo jasno prav pred kratkim, ko so slavno družino opazili na letališču v Los Angelesu, kjer je za razburjenje javnosti poskrbela Harlow. Deklica je bila namreč povsem bleda, poleg tega pa je imela velike podočnjake. Številni ameriški mediji so že izrazili veliko zaskrbljenost za Harlow in se spraševali, ali jo je tako zelo zdelalo dolgo potovanje z letalom ali pa gre vendarle za posledice burnega dogajanja v zakonu njenih staršev.

V zakonski postelji je mrtvilo

Kakorkoli že, če je to, kar trdijo ljudje, ki so slavnima zakoncema blizu, res, potem nas povsem upravičeno lahko skrbi za njun zakon. "Nicole je poskusila že vse! Je povsem na koncu z močmi. Zdaj imata pač dva otroka in Nicole meni, da bi moral Joel svoji družini na ljubo končno odrasti," je pojasnil domnevni zaupni prijatelj zvezdniškega parčka, ki je torej med vrsticami razkril, da v zakonu škripa tudi zato, ker je glasbenik neresen oziroma otročji. Zaradi zakonskih težav pa menda trpi tudi njuno spolno življenje. "Že več mesecev nista seksala. Vse skupaj je prišlo že tako daleč, da ne moreta biti niti v bližini drug drugega," je zatrdil vir. Sliši se grozno! Celo 44-letna hollywoodska zvezdnica Cameron Diaz, ki je od leta 2015 poročena z Joelovim bratom dvojčkom Benjijem Maddenom, naj bi svoji najboljši prijateljici Nicole svetovala, naj pod zakon končno potegne črto. Bo posvojenka slovitega glasbenika Lionela Richieja upoštevala prijateljičin nasvet ali pa bo vendarle poskušala rešiti svoj razpadajoči zakon?