Vaaau! Severina spet obračala glave, izbrala je kreacijo, kakršne na njej še nismo videli in totalno zažgala

Vaaau! Severina spet obračala glave, izbrala je kreacijo, kakršne na njej še nismo videli in totalno zažgala (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
27. 7. 2022

Hrvaška zvezdnica poskrbi, da je vsak njen nastop prava paša za oči.

Tako je bilo tudi pred kratkim na njenem koncertu v Portorožu, na katerega se je očitno zelo dobro pripravila. Nobena skrivnost ni, da Severina nameni veliko pozornosti svojemu videzu in dobri telesni pripravljenosti, tako da so njeni odrski nastopi res pravi spektakel, v katerih njeni oboževalci na vso moč uživajo.

Neda Ukraden pokazala svojo postavo v kopalkah. Bi rekli, da šteje 71 let?! TO je res najbolj seksi babica!

Tudi njene oprave so vedno nekaj posebnega in rada jih pokaže še tistim, ki se njenega koncerta niso mogli udeležiti. Tako je s sledilci delila nekaj utrinkov s portoroškega nastopa in tudi njih pustila odprtih ust.

Nosila je namreč kreacijo, ki deluje kot triko s prav posebnimi hlačnimi nogavicami. Te so okrašene s črnimi mat trakovi, ki se prepletajo s prosojnimi trakovi. Zgornji del spominja na korzet, vse skupaj pa na njej deluje izjemno seksi. Še posebej veliko pozornosti je pritegnila slika, na kateri se vidi njena zadnjica (ogledate si jo lahko, če podrsate na desno).

Vsekakor so si obiskovalci njen nastop dobro zapomnili, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)