Vaau, takšen je zdaj Gospodin savršeni, Goran Jurenec, bi ga prepoznali? Čisto je spremenil imidž!

Vaau, takšen je zdaj Gospodin savršeni, Goran Jurenec, bi ga prepoznali? Čisto je spremenil imidž! (foto: Foto: Arhiv Pop Tv) Foto: Arhiv Pop Tv
14. 1. 2022

Tudi v Sloveniji so številni spremljali šov Gospodin Savršeni, v katerem so se mladenke potegovale za srce postavnega Gorana.

No, Goran je izbral Hano Rodić, s katero sta se pozneje razšla, a sta se kaj kmalu spet našla. Zdaj uživata skupaj in se imata nadvse lepo. Odpotovala sta namreč na počitnice na Tajsko, od koder se je Goran oglasil z objavo na svojem profilu na Instagramu.

Oboževalcem je pokazal, kako je videti zdaj - njegov imidž je precej drugačen, tako kot barva las in pričeska! No, očitno marsikdo ni bil navdušen nad tem.

"Seveda lahko razumem, da nekaterim ta sprememba ni všeč, a ne morem dojeti, zakaj imajo nekateri ljudje potrebo po pošiljanju grdih komentarjev. Lahko izrazite svoje mnenje, a na vljuden način. Sicer boste dobili lekcijo in vas bom blokiral. Spoštujte druge." To so bile Goranove besede v Instagram zgodbah in njegov odziv na negativne besede.

Očitno je, da se ne pusti motiti in da uživa v svojem življenju ter drugačnem videzu. Lahko bi rekli, da ima še kako prav: njegovo življenje, njegova stvar!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Jurenec (@goran.jurenec)