Vanessa Paradis je skočila v zakonski stan

Vanessa Paradis je skočila v zakonski stan (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
17. 7. 2018

Vanessa Paradis se je prvič poročila. Za moža je vzela francoskega režiserja Samuela Benchetrita, ki ga je spoznala na snemanju filma Chien.

Francosko igralko in pevko Vanesso Paradis se morda najbolj spomnite po mega hitu iz leta 1988, ko je bila stara komaj 15 let. V zadnjih letih pa je bila v središču pozornosti kot življenjska sopotnica igralca Johnnyja Deppa. Skupaj sta bila 13 let, njuna zgodba pa se je zaključila leta 2012, ko se je Johnny zagledal v 30-letno Amber Heard, s ka­tero se je tudi poročil. Z Vanesso imata dva otroka, 16-letnega sina Jacka in 19-letno hčerko Lily Rose. Par je bil dolga leta zelo skladen, vedno pa sta govorila, da v poroko ne verjameta. A očitno sta si vsak po svoje premislila. No, Johnnyjev zakon z Amber Heard se je neslavno končal, in sicer z grdimi obtožbami in sodiščem. Zdaj pa je očitno svojo ljubezen našla tudi Vanessa. Na snemanju filma Chien leta 2017 se je zaljubila v režiserja in svoje mnenje o poroki očitno hitro spremenila.

Vanessa Paradis: Skočila v  zakonski stan

S Samuelom Benchetritom (45) sta pred dnevi dahnila usodni da v francoskem mestecu Saint-Simeon v okrožju Seine et Marne, sama ceremonija pa je trajala pol ure. Vanessa je imela na sebi poročno obleko v bež odtenku, na poroki pa je bila tudi njena hčerka Lilly Rose. Novica o poroki je presenetila številne, saj je le nekaj dni pred poroko v medijih odjeknila novica, da je Vanessin in Johnnyjev sin Jack hudo bolan in da sta oba odpovedala vse obveznosti, da bi bila ob njem. Zaradi tega se bojda Vanessa tudi ni pojavila na premieri novega filma Aknife in theheart.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia