Vas zanima kaj bosta letos za božič dobila princ George in princesa Charlotte?

Vas zanima kaj bosta letos za božič dobila princ George in princesa Charlotte? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2019

Portal Us Weekly se je dokopal do informacij, ki bi princa Georga in princeso Charlotte zelo zanimale.

Pridobili so informacije o tem, katera darila bosta dobila ta božič v Sandringhamu. Vir v trgovini je razkril, kaj sta princ William in Kate izbrala za svoja starejša otroka (ali vsaj nekaj daril, ki sta jih izbrala – kar bo prinesel Božiček ni vključeno).

Ni skrivnost, da si je princesa Charlotte za letošnji božič zaželela ponija, vendar se je princ William odločil, da čas za to ni pravi. Bil je zaskrbljen, da je hči še premlada, zato ji je Kate kupila jahalni center. Igračo seveda!

Princ George pa zelo rad igra tenis in si je zaželel nov lopar. Seveda ga bo dobil, oba pa bosta dobila tudi kuhinjski komplet za igranje, saj oba zelo rada ustvarita nered v kuhinji. Starša upata, da bo tako nereda malo manj!

Darila za princa Louisa niso bila omenjena, vir pa je povedal, da mali princ in njegov brat zelo rada plešeta na pesem od Mariah Carey - All I Want to Christmas Is You.

Princ George in princesa Charlotte se bosta letos prvič s kraljevo družino sprehodila do cerkve v Norfolku, če se bosta tisti dan počutila dobro. Sprehod kraljeve družine na božični dan je tradicija, vendar William in Kate nista želela, da se jo otroka udeležita prezgodaj. Čutita, da sta sedaj dovolj stara za to in fotografije njune prve udeležbe pri tej tradiciji si bodo želeli videti vsi kraljevi oboževalci!

Priporočamo