Vas zanima, kaj počnejo igralci serije Gorski zdravnik v prostem času?

24. 12. 2016 | Vir: Lady
Deli
Vas zanima, kaj počnejo igralci serije Gorski zdravnik v prostem času? (foto: pop tv)
pop tv

Serija Gorski zdravnik, ki jo v Evropi spremlja okoli sedem milijonov gledalcev, nas bo kmalu ponovno prikovala pred male zaslone! Ekipa igralcev, ki nastopa v seriji, je namreč vse od junija snemala nova nadaljevanja, ki bodo pri nas na male zaslone prišla v prihodnjih tednih.

Dobra novica za mnoge oboževalce je tudi ta, da v vlogi dr. Martina Gruberja ostaja priljubljen igralec Hans Sigl. Da vam do dneva, ko se bodo nova nadaljevanja tudi dejansko začela predvajati, ne bo dolgčas, smo pogledali, kaj se bo v njih dogajalo ter kaj igralci poleg snemanj še počnejo v redkih prostih trenutkih, ki jih imajo.

Glavni junak naj bi se tudi sam znašel v vlogi pacienta

Hans Sigl se snemanja serije Gorski zdravnik in vloge dr. Martina Gruberja še ni naveličal. Ravno nasprotno! V svojem delu preprosto uživa, tudi zato ker ima po njegovem mnenju serija odlične zgodbe, ki se iz epizode v epizodo tako dobro zapletajo, da gledalce popolnoma posrkajo vase. No, življenje gorskega zdravnika Martina se bo zelo zanimivo zapletalo tudi v novi, že deseti sezoni serije, v kateri bo poleg razgibanega delovnega življenja zelo razgibano tudi njegovo ljubezensko življenje, ki se mu bo posvečal še več kot običajno. Predvsem se bo spraševal, kaj si na tem področju želi, saj je kljub temu, da je v novem razmerju z zavarovalno posrednico Rike, še vedno razmišlja o stari ljubezni Anne. Prav Anne je všeč tudi njegovi mami Lisbeth, ki si želi, da bi se par spet pobotal. Martin naj bi se v tej sezoni tudi sam znašel med pacienti v bolnišnici. Zakaj se bo to zgodilo, bo razkrito v eni izmed epizod v novi sezoni.

Kako naprej?

Res je, da so novi deli serije Gorski zdravnik šele pred nami, a mnogi si že belijo glavo s tem, ali bo tej sezoni sledila še kakšna. Lahko vas pomirimo. Ustvarjalci že pripravljajo nova nadaljevanja serije, termini snemanj za leto 2017 naj bi tudi že bili določeni. Ali bo Hans Sigl še naprej upodabljal dr. Martina Gruberja, tudi ni več vprašanje. Igralec je namreč že večkrat poudaril, da vlogi ostaja zvest tudi vnaprej, saj v njej neizmerno uživa. Res pa je, da pogosto razmišlja o novih igralskih izzivih, a žal vsaj trenutno nima časa, da bi vse tudi uresničil. Serija Gorski zdravnik je, in kot kaže, tudi bo še dolgo na prvem mestu!

Oboževalci ne morejo brez njih

Za oboževalce je dejstvo, da se serija ne predvaja vse leto, vse prej kot razveseljujoča. Zato se mnogi v želji, da bi svoje priljubljene igralce srečali v živo, odpravijo kar v avstrijski Elmau, kraj, kjer se serija tudi snema. Ker se tudi ustvarjalci zavedajo, kako pomembni so oboževalci, zanje organizirajo tudi posebna srečanja z glavnimi liki serije. Eno takih srečanj so organizirali letošnjega septembra, na njem pa naj bi bilo malce več kot tisoč oboževalcev, ki so vsi potrpežljivo čakali, da bi z igralci lahko tudi poklepetali. Verjeli ali ne, Hans Sigl, Ronja Forcher in Heiko Ruprecht, ki so najprej potrpežljivo odgovarjali na radovedna vprašanja novinarjev, so si za tem vzeli čas tudi za oboževalce. Nekaterim je bila dovolj le beseda ali dve, spet drugim stisk roke in avtogram, nekateri so si želeli tudi fotografirati z njimi. A zvezdam serije ni bilo težko prav nič, saj vedo, da so za uspeh serije zaslužni prav njihovi oboževalci, ter so jim za pozornost in podporo zelo hvaležni.

Kaj osrednji liki serije počnejo v prostih trenutkih

Igralci v seriji zelo veliko časa preživijo skupaj, zato so se med njimi spletla tudi pristna prijateljstva. Vseeno družba čisto vseh prostih trenutkov ne preživi skupaj, ampak si vzamejo čas tudi zase in za svoje družine. Hans Sigl se v prostem času ukvarja s športom – rad hodi, igra golf, smuča in še kaj. Zelo rad je tudi s svojo družino, s katero dan začnejo ob skupnem zajtrku, ki ga zelo rad pripravi kar sam. Monika Baugartner, ki v seriji upodablja Martinovo mamo Lisbeth, je kljub letom – poleti jih je dopolnila petinšestdeset – zelo zaposlena dama. Ko ne snema, poučuje na Bavarski gledališki akademiji August Everding, s sestro pa vodita uspešno trgovino z notranjo opremo. Proste trenutke zelo rada preživlja tudi na vrtu pred svojo hišo. Nič manj aktiven ni niti Heiko Ruprecth, v seriji poznan kot Hans, brat gorskega zdravnika. Heiko je v prostem času najraje z družino, saj je poročen in ima dve mali deklici. Rad se ukvarja s športom, med drugim teče in igra tenis. Najmlajša članice ekipe, dvajsetletna Ronja Forcher, ki v seriji nastopa v vlogi Martinove hčerke Lili, je, čeprav mlada, že zelo uspešna igralka. Kljub temu, da ima prostega časa malo, ga najraje preživlja ob knjigah, saj zelo rada bere. Tudi šport ji ni tuj – rada plava, pleza, pleše in jaha. Ne nazadnje se zelo rada podruži tudi s svojimi dobrimi prijatelji.

Tina Ambrožič

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu