Vau, kakšen lepotec! Sin Johnnyja Deppa je na moč podoben slavnemu očetu, dekleta so navdušena!

Johnny Depp  (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 5. 2021

Postavni igralec ima z nekdanjo soprogo, pevko in igralko Vanesso Paradis, dva otroka.

To sta hčerka Lily-Rose in sin Jack. 21-letna hčerka je v svetu zabavljaštva že precej znano ime, to ne velja za sina Jacka, ki je pred kratkim dopolnil 19 let. Po slikah sodeč, ki jih je moč najti na družbenih omrežjih, je Jack čedalje bolj podoben svojemu očetu, ki je včasih veljal za enega najbolj zaželenih hollywoodskih igralcev.

"Moj sin Jack je bil že od nekdaj nadarjen risar. Prav tako ima občutek za glasbo in igra nekaj inštrumentov. Razen nastopa v šolski predstavi ni nikoli kazal željo, da bi postal igralec," je že pred časom dejal Johnny Depp v enem od intervjujev. Očitno pa res drži dejstvo, da se Jack noče izpostavljati v javnosti, saj nima niti svojega profila na družbenih omrežjih.

Občasno njegove slike sicer delita sestra Lily-Rose in Jackovo dekle Camila. Sicer se je igralčev sin v središču pozornosti znašel pred dvema letoma, ko so njegovi starši odpovedali vse službene obveznosti, da bi lahko bili z njim, saj je imel hude zdravstvene težave. Nikoli se ni izvedelo, za kaj je šlo, saj je družina to zadržala zase.

A Jack se ne more povsem izogniti pozornosti javnosti, saj oboževalci radi primerjajo videz slavnih staršev in njihovih otrok. Tudi v njunem primeru so to naredili. Na enem od profilov se je tako pojavila slika, ki prikazuje Johnnyja in Jacka pri isti starosti. In res sta si izjemno podobna, se vam ne zdi? Oba sta nadvse očarljiva in navihana, tako da ni nič čudnega, da Jack privablja poglede številnih mladenk, tako kot jih je svoje čase njegov oče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by °LIVING FOR JOHNNY DEPP° (@depp.dream)

Priporočamo