Vau, kakšne kopalke, Severina je tokrat presegla samo sebe, neverjetno lepe so!

Vau, kakšne kopalke, Severina je tokrat presegla samo sebe, neverjetno lepe so! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
7. 7. 2021

Čeprav šušljanja o težavah v njenem zakonu ne pojenjajo, se hrvaška zvezdnica niti malo ne pusti motiti.

Severina in njen soprog Igor Kojić se že nekaj časa nista skupaj pojavila v javnosti, na družbenih omrežjih pa je mogoče zaslediti, da proste trenutke preživljata ločeno. Zato ni nič nenavadnega, da govorice o težavah v njenem zakonu ne pojenjajo, a zdi se, da se slavna pevka s tem ne obremenjuje.

Svojim oboževalcem rada pokaže, kako se razvaja, pa tudi zaveda se, da je z leti postala prava modna ikona, po kateri se zgledujejo številne mlajše in malce starejše dame. Tokrat se je fotografirala v kopalkah, ki jih je izbrala za to poletje ter sprožila pravo salvo občudovanja.

Gre za enodelni model z eno naramnico, okrašeno z velikim volanom. Kopalke so čudovite vijolične barve, kombinirane z rdečim pasom. Severina je poskrbela za celovit stajling in tudi svoje lase okrasila z rdečim obročem.

Nastal je prizor, ki je pustil brez sape, pevka pa je zgolj zapisala: "Purple Red 🍆🍅 in kos kruha s pašteto." Takoj je zbrala ogromno všečkov in pozitivnih komentarjev, polnih občudovanja. Očitno pa je to tisto, kar Severina v tem trenutku potrebuje - podporo in naklonjenost tistih, ki so ji vedno zvesto stali ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo