Opa, to pa so lepotice treh generacij: Jennifer Lopez v družbi svoje mame in hčerke, poglejte si to podobnost!

Jennifer Lopez<br />
Ima tudi podjetno žilico<br />
Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk na svetu je zagotovo Jennifer Lopez (51), ki pa ima očitno tudi dober nos za posel. S svojim zaročencem Alexom Rodriguezom (45), nekdanjim zvezdnikom bejzbola, sta namreč postala solastnika podjetja za proizvodnjo kavnih napitkov brez sladkorja Kitu Life. To ameriško podjetje obstaja od leta 2016, par pa bo poskušal s svojim imidžem pri njegovi promociji. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
6. 11. 2021

Postavna pevka in igralka je pred časom oboževalce razveselila s prizorom, ki se jim je vtisnil v spomin.

Jennifer Lopez je namreč objavila fotografijo, ki je požela nemalo pozornosti, saj je na njej v družbi svoje mame, 75-letne Guadalupe Rodriguez, s katero sta si izjemno podobni, in 13-letne hčerke Emme. Tri generacije pravih lepotic, bi lahko rekli ob tem prizoru.

"#MamaGlowsBest", je zapisala v opisu fotografije in ob tem označila svoj kozmetični brand JLo Beauty. Na ta način je spet dokazala, da je prava mojstrica, ko gre za promocijo njenih blagovnih znamk, saj vse tri dame na sliki naravnost žarijo.

Sicer Jennifer nikoli ni skrivala, koliko ji pomeni njena družina. Ko sta dvojčka Emma in Max praznovala 13 rojstni dan, je ponosno zapisala, da sta obogatila njeno življenje in jo naučila, kakšen je pravi pomen ljubezni.

Lepa pevka je znova našla srečo v ljubezni - z Benom Affleckom sta se spet našla. Nadaljuje s svojim življenjem in očitno je, da niza uspeh za uspehom!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)