Vau, zdaj je še bolj vroča! Jennifer Lopez praznovala 52. rojstni dan in pokazala svoje obline v kopalkah, čudovita je

Vau, zdaj je še bolj vroča! Jennifer Lopez praznovala 52. rojstni dan in pokazala svoje obline v kopalkah, čudovita je (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2021

Latino zvezdnica, pevka in igralka, je še vedno v vrhunski formi in kaže vsaj deset let manj, kot jih dejansko šteje.

Jennifer Aniston naravnost cveti, saj je spet našla srečo v ljubezni - tokrat (vnovič) z Benom Affleckom, s katerim sta bila par že v preteklosti, a takrat se jima ni izšlo. No, morda bo tokrat drugače, kdo bi vedel?

Njeni oboževalci so ji pred kratkim namenili čestitke in ji zaželeli vse najboljše, saj je praznovala 52. rojstni dan - seveda v svojem slogu, na razkošni jahti sredi morja pred mondenim letoviščem St. Tropez. Družbo ji je delal njen Ben, sama pa je poskrbela za to, da se je o njej na veliko govorilo - posnela je namreč fotografijo, na kateri je v miniaturnih kopalkah, v katerih je njena postava videti neverjetno dobro.

Seveda je požela veliko navdušenja, saj je nadvse seksi. Marsikdo se čudi, da je pri teh letih videti tako mladostno. Pred kratkim so se celo pojavile govorice, da si je dala "popraviti" obraz, a sama posege odločno zanika in pravi, da je vse na njej čisto naravno. No, dvomljivci bodo vedno dvomili, a zvezdnica se s tem zagotovo ne obremenjuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo