Velike skrivnosti hollywoodskih zvezdnic

Velike skrivnosti hollywoodskih zvezdnic (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
19. 4. 2019

Hollywoodske zvezdnice imajo veliko skrivnosti, ki jih prej ali slej razkrijejo same ali pa pač pridejo tako ali drugače na plan.

Cheryl Cole

Med seksom je bolje nežno vzdihovati kot pa glasno stokati, meni britanska pevka Cheryl Cole (35 let). “Stara sem bila 15 let, ko sem izgubila nedolžnost. S fantom sva bila skupaj tri mesece in ponosna sem bila, da sem ga prisilila, da je čakal, preden sem se mu predala,” pravi Cheryl.

Megan Fox

Igralka Megan Fox (32 let) je prepričana, da je skrivnost dobrega seksa samo ljubezen in nič drugega. “V življenju sem imela le dva moška; svojo mladostno ljubezen in pa Briana Austina Greena. Nikdar ne bi mogla seksati z nekom, ki ga ne bi ljubila ...”

Cameron Diaz

Cameron obožuje, ko je moški pravi moški. “Sem bolj 'živalska' – udari me po glavi in vrzi čez ramo. Ti si moški, jaz ženska. Rada imam fizični stik, ves čas se moram dotikati svojega ljubimca,” je priznala.

Kristen Stewart

Zase pravi, da so ji zelo pomembne telesne vonjave. Kristen Stewart (28 let) se torej bolj kot po videzu odloča po vonjavah … “Zelo pomembno je, kako nekdo diši in kako jaz dišim nekomu. Ne razumem, da se nekateri trudijo odstraniti telesne vonjave – ali ni prav to ključ do vsega,” se sprašuje igralka.

Heidi Klum

Manekenka Heidi Klum (45 let) je prepričana, da malce divjega seksa ni še nikogar ubilo. “Nekateri ljudi radi eksperimentirajo v postelji, drugi pa so bolj tradicionalni in dolgočasni. Če ste divji in malce odbiti, to partnerju tudi pokažite. Splača se ...”

Jennifer Lopez

Pevka in igralka Jennifer Lopez (49 let) ne mara preveč, če je moški grob z njenima bradavicama. “Ženske ne maramo, da imajo moški naše bradavice za gumbe na tranzistorju. Marsikateri pa misli prav to, medtem ko si ženska v svoji glavi govori, nehaj že!”

Angelina Jolie

Angelina Jolie (43 let) je razkrila, da ji je bilo največ do seksa takrat, ko je bila noseča. “Za seksualno življenje je bilo to enkratno, saj se počutiš bolj kreativnega in se bolj zabavaš. Sem pa še vedno poredno dekle, to je del mene,” odkrito govori Angelina.

Jessica Alba

Preden je pristala v zvezi s Cashem Warrenom je bila Jessica Alba (37 let) dokaj živahno dekle. “Ženska nikakor ni lahka, če uživa v seksu. Lahko se grem tudi seks za eno noč in v tem ne vidim nič slabega.”

Sofia Vergara

Ključ do dobrega seksa je, da sta partnerja spontana in to, kar sta, je prepričana igralka Sofia Vergara (46 let). “Pozabite na eksotične položaje, bodite zaljubljeni, in to je to. Povsem preprosto ...”

Victoria Beckham

Čeprav je Victoria Beckham (44 let) zasedena kot modna oblikovalka in mama, prizna, da s soprogom, če je le mogoče, seksata vsak večer. “Seks! Vsak večer z Davidom Beckhamom,” je nekoč dejala v intervjuju.

Eva Longoria

Igralka Eva Longoria (44 let) je zelo odkrita. “Šele ko sem začela masturbirati, sem tudi začela uživati v seksu,” pravi. “Škoda, da vibratorja nisem kupila že prej … Rada imam, ko moški prevzame nadzor.”

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia