Velikodušna Lepa Brena ne varčuje, ko gre za sina, v koronačasih mu je kupila zelo drag avto: Cena je VRTOGLAVA!

Velikodušna Lepa Brena ne varčuje, ko gre za sina, v koronačasih mu je kupila zelo drag avto: Cena je VRTOGLAVA! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2021

Številne znane osebnosti niso izjema, ko gre za pandemijo koronavirusa, saj so morale zategniti pas, ker je njihovo delo (nastopanje, igranje ...) zelo omejeno. Posledično tudi vir zaslužka.

Med njimi pa očitno ni pevke Lepe Brene, ki v času, ko so potovanja omejena, s soprogom uživa na Maldivih. Kot poroča Kurir, to še ni vse - svojemu 22-letnemu sinu je namreč kupila razkošno darilo.

Gre za avtomobil BMW M5 F90, ki stane kar 150.000 evrov. Brenin sin Viktor je tako postal edini lastnik takega avtomobila v Srbiji. "Avto, ki ga je kupila, je proizveden lani, v celem svetu je samo sto takih. Ko je dobil vozilo, se mu je snelo od sreče," je dejal vir, ki je blizu pevkini družini.

Isti vir pravi, da je skrbna Brena svojega sina opozorila, da mora biti previden, saj je avtomobil hiter. In glede na to, da je Viktor mlad, je pevka z njim opravila resen pogovor o varni vožnji, preden mu je izročila ključe. Opozorila ga je, da mora spoštovati predpise in voziti previdno.

Priporočamo