Victoria Beckham danes šteje 44 let, nekoč je bila videti povsem drugače

Victoria Beckham danes šteje 44 let, nekoč je bila videti povsem drugače (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2018

Britanska glasbenica Victoria Beckham je danes uspešna modna oblikovalka, ki se je v zadnjih letih precej spremenila. Nekoč je bila njena podoba veliko bolj kričeča, danes pa je veliko bolj umirjena.

Victoria Beckham prav danes praznuje 44 let. V vseh letih medijske kariere se je njena podoba precej spreminjala. Nekoč je bila tako znana po bujnih dekoltejih, kasneje pa je svoje umetne prsi precej zmanjšala in zato je danes videti veliko bolj naravno.

In, če se je Victoria na začetku svoje kariere pogosto smejala na fotografijah, je danes temu povsem drugače. Danes je videti veliko bolj resna, njen modni stil pa je povsem drugačen. Po koncu glasbene kariere, ko je končala z nastopi pri skupini Spice Girls, je odšla v modne vode. Danes je izjemno iskana modna oblikovalka, modne kreacije pa pri njej naročajo številne slavne igralke, pevke, umetnice in ostale zvezdnice.

Že vrsto let je srečna v objemu Davida Beckhama, ki jo naravnost obožuje, po koncu nogometne kariere pa se vse bolj posveča njunim otrokom, da Victoria lahko izpolnjuje svoje modne sanje in širi svoj modni imperij.