Victoria Beckham ima kar 14 zaročnih prstanov!

16. 7. 2018 | Vir: Nova
Deli
Victoria Beckham ima kar 14 zaročnih prstanov! (foto: Profimedia)
Profimedia

Eden najbolj trdnih zvezdniških parov sta zagotovo David in Victoria Beckham. Devetnajst let ljubezni in štirje otroci ter 14 zaročnih prstanov, vrednih več kot 10 milijonov dolarjev ...

Nekdanja članica skupine Spice Girls, Victoria Beckham, ima rada razkošje. No, nanj je pravzaprav navajena, saj izhaja iz zelo bogate družine. Pozneje je bogastvo ustvarila tudi sama, najprej z glasbo in nato še, ko se je poročila z nekdanjim nogometašem Davidom Beckhamom, s katerim sta pravi modno-poslovni tandem. Poleg tega se je v zadnjih letih s svojo linijo oblačil in modnih dodatkov uveljavila kot zelo dobra modna oblikovalka. Poleg tega, da imata z Davidom kar nekaj razkošnih nepremičnin po svetu, ima Victoria še eno obsesijo. Nora je na dragocene zaročne prstane. V navadi je, da ženska od svojega moškega dobi en zaročni prstan, pri Victorii pa je to nekoliko drugače. Doslej jih je dobila namreč nič več in nič manj kot 14, in sicer v 19 letih zakona, v katerem so se jima rodili trije sinovi in hčerka.

Prstani so seveda vsi dizajnerski in okrašeni z najdražjimi kamni, tako da so skupaj vredni več kot 10 milijonov dolarjev. Prvi prstan s trikaratnim diamantom je dobila, ko sta se uradno zaročila leta 1989. Tri leta pozneje jo je David razveselil s prstanom iz platine in belimi diamanti. Prav poseben pa je zaročni prstan, ki ga je dobila za 30. rojstni dan. Ima rožnat diamant v obliki hruške, ki ima kar 17 karatov. A očitno ji je res najljubši, saj ga ima pogosto na roki. Leta 2006 je dobila še en diamant v rumeni barvi, leto dni pozneje pa podobno različico v zeleni. Zdaj pa moramo še počakati, kakšen prstan bo letos krasil njen prst in ali ji ga bo David podaril ob 19. obletnici njune poroke.

Victoria Beckham: Ima 14 zaročnih prstanov

Ko sta se Victoria in David leta 1997 spoznala, sta bila že oba zvezdnika, vsak v svojem poslu. Dve leti po poroki se jima je rodil prvi sin in nato še trije otroci. Danes veljajo za družino, ki je v Veliki Britaniji prav tako popularna kot kraljeva. Ko jo je David zaročil, je Victoria dejala, da je najbolj srečno dekle na svetu, saj ve, da je z moškim, s katerim se bo tudi postarala. No, vmes je bilo veliko govora o Davidovi nezvestobi in ničkolikokrat so se pojavile govorice, da se ločujeta. Očitno pa je njuna ljubezen močnejša od vsega. Videti sta srečna, o ločitvi pa niti ne razmišljata.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia