Victoria Beckham je v šoli bila tarča nasilja vrstnikov

18. 9. 2019
Deli
Čeprav je Victoria Beckham (44 let) zasedena kot modna oblikovalka in mama, prizna, da s soprogom, če je le mogoče, seksata vsak večer. “Seks! Vsak večer z Davidom Beckhamom,” je nekoč dejala v intervjuju. (foto: Profimedia Profimedia, Uppa News)
Profimedia Profimedia, Uppa News

Modna oblikovalka, mama in žena. Uspešna na poslovnem in zasebnem področju. A tudi ona skriva marsikatero skrivnost.

Victoria Beckham je v pogovoru za revijo Glamour razkrila skrivnost, ki jo je mučila še iz šolskih dni. Dejala je, da so jo vrstnice v šoli psihično in fizično maltretirale in da želi s pomočjo osebne izkušnje svojo 8-letno hčerko Harper naučiti, da je pomembno biti prijazen do sošolcev in tudi drugih ljudi. Njena hčerka je namreč pred kratkim začela obiskovati šolo.

Prepričana je, da je dober zgled za svoje otroke, ki jih vzgaja tako, da so zadovoljni sami s sabo. "Ko imate otroke, ste pozorni na več stvari. Jasno vam je, da opazijo čisto vse. V družbi otrok za družinsko mizo ne bi nikoli preskočila svojega obroka. Morajo videti, da se tudi mama prehranjuje zdravo. Otrokom morate pokazati, kako naj so zdravi in zadovoljni sami s sabo," pravi nekdanja pevka in članica skupine Spice Girls.

Victoria je obdobje, ki ga je preživela v srednji šoli, označila za peklensko. "V srednji šoli so me obmetavali s kamenčki. Samo stala sem tam, sama. Nisem imela prijateljev. Norčevali so se mi in mi grozili, da me bodo pretepli," pravi. Misli, da je do tega prišlo zaradi njenega videza.

"Bila sem suha punca s kitkami in presledkom med zobmi. Počutila sem se za nikamor. Nisem se vklopila," zdaj razlaga Victoria in dodaja, da je zaradi nadlegovanja dobila zelo debelo kožo, tako da je kritike ne prizadanejo preveč.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk