Victoria Beckham je zaradi moževe izjave jokala dva dni

6. 11. 2018 | Vir: Nova
Deli
Victoria Beckham je zaradi moževe izjave jokala dva dni (foto: Profimedia)
Profimedia

Victoria in David Beckham se trudita kazati videz srečne in harmonične družine. 

A vedno le ni tako in o tem je David javno spregovoril. In Victorio Beckham (44) naj bi njegova izjava pognala v jok. David (43) je namreč izjavil, da morata oba veliko storiti za to, da njun zakon funkcionira.

“Ko si dolgo v zakonu, to postane zelo težko delo, saj se zadeve začnejo komplicirati,” je David spregovoril o tem, kaj pomeni biti tako dolgo poročen z Victorio. Bil je gost na avstralski televiziji, spregovoril je namreč v oddaji The Sunday project. “Trudim se na vse pretege, a ni vedno lahko,” še pravi. Prijatelji te slavne družine pa so povedali, da je zaradi te izjave Victoria povsem na tleh, ker je po njenem mnenju David o njunem zakonu govoril tako zelo brezosebno in brez čustev.

Poleg tega se ji niti sanja ne, zakaj je o tako občutljivih in povsem zasebnih stvareh sploh spregovoril v javnosti. Ko je izvedela za ta intervju, je bilo baje pri Beckhamovih doma, kot bi eksplodirala bomba. Victoria se je nato takoj prijavila v eno izmed nemških 'počivališč', kjer so specializirani za reševanje čustvenih težav posameznika. Na Instagramu je tudi objavila fotografijo iz Nemčije, pod katero je zapisala, da je doživela neverjetno izkušnjo. Z Davidom je poročena od leta 1999 in imata štiri otroke, sinove Brooklyna (19), Romea (16), Cruza (13) in hčerko Harper (7).

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan