Victoria Beckham zanikala govorice o ločitvi

17. 9. 2018 | Vir: Nova
Deli
Victoria Beckham zanikala govorice o ločitvi (foto: Profimedia)
Profimedia

Victoria in David Beckham zadnje čase polnita časopisne stolpce z ugibanji o ločitvi. Govorice pa je spodbudila tudi naslovnica ene od modnih revij, na kateri je Victoria le s svojimi otroki in brez Davida.

Nekdanji nogometaš David Beckham (43) in Victoria (44) sta se spoznala leta 1996. Takrat je bila ona še članica skupine Spice Girls, ko se je mladi nogometaš zagledal vanjo in se prek menedžerja dogovoril zmenek. Dve leti pozneje sta se zaročila in čez leto dni poročila v enem od irskih dvorcev. Istega leta, kot sta se poročila, sta dobila tudi prvega sina Brooklyna. Victorijina glasbena kariera je počasi ugašala, leta 2001 so Spice Girls posnele tretji album in pozneje je skupina razpadla. Leta 2002 je na svet prišel še en sin, Romeo, čez tri leta Cruz in šest let za tem še hčerka Harper. Victoria pa ni bila brez dela, saj je v tem času zgradila uspešno kariero kot modna kreatorka.

A vedno v zakonu ni bilo vse lahko. Imela sta tudi krize, zlasti ko so Davida obtoževali varanja. "Ugotovila sva, da sva skupaj močnejša, kot pa če sva sama," pravi Victoria. Z najnovejšimi fotografijami v reviji Vogue pa so sicer spodbudili govorice o ločitvi, a Victoria je želela vse to demantirati. V velikem intervjuju je Victoria želela povedati tudi svojo stran zgodbe glede ugibanj o ločitvi. No, na nekaterih fotografijah v reviji pa se pojavi tudi David, čeprav ga na naslovnici ni. Victoria za svojega soproga najde samo besede hvale. "A mislite, da bi bila oba na tem položaju, kot sva, če se ne bi takrat spoznala, poročila in ostala skupaj? Ključ je v družinskem delovanju," so Victorijine besede. Prepričana je, da je njena družina močnejša kot kdajkoli prej. "Šest nas je in močni smo, kot posamezniki ne bi bili nikoli tako, če ne bi bili vsi skupaj. Vsi spoštujemo to našo skupnost in to je naša skrivnost." Ko so v medijih začeli pisati o ločitvi, sta zakonca sklenila o vsem spregovoriti tudi z otroki. Posadila sta jih in pojasnila vse, kar grdega piše o njiju. "Z otroki imava odličen odnos in želela sva, da o vseh teh stvareh izvedo najprej od naju, in ne iz časopisov ali pa drugih ljudi. Očitno jima res dobro gre, saj vedno znova ovržeta vse govorice in slike, ki jih par objavlja na družabnih omrežjih, kažejo le družinsko idilo.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec