Victoria in David Beckham se spet soočata z govoricami o koncu njunega zakona

David in Victoria Beckham (foto: Profimedia.hu) Profimedia.hu
31. 10. 2018

Že dalj časa se šušlja, da naj bi Beckhamova imela težave v zakonu, zdaj pa so se v zvezi s to temo oglasili tudi britanski mediji.

Ti namreč poročajo, da modna oblikovalka Victoria na počitnicah v Avstraliji, kamor se je odpravila z družino, ni bila videti srečna. Njun 13-letni sin Cruz in 7-letna hčerka Harper sta se na plaži igrala z varuško, Victoria pa ju je opazovala z razstresenim in odsotnim pogledom.

Njen mož, nekdanji nogometaš David, je pred kratkim v neki avstralski oddaji spregovoril o družini, vzgoji otrok in zakonu z nekdanjo spajsico. "Če si toliko časa v zakonu, imaš veliko dela. Najina romanca je sčasoma postala zapletena," je dejal David.

Po tej izjavi se je izvedelo, da je bila Victoria žalostna. Poleg tega pa David ni bil na počitnicah v Sydneyju, saj je imel druge obveznosti. Tako so se spet začele širiti govorice, da je par pred ločitvijo. Victoria je že pred časom izjavila, da se že dolgo časa soočata z raznimi trači o njunem zakonu. Dejala je, da sta vajena preslišati te neumnosti in da preprosto gresta naprej, kot da se ni nič zgodilo.

Čas pa je tisti, ki bo pokazal, ali so tokrat govorice res iz trte zvite ali ne.