Victoria in David Beckham: Z eno fotografijo utišala govorice o ločitvi

Victoria in David Beckham: Z eno fotografijo utišala govorice o ločitvi (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2018

V zadnjih dneh so se v svetovnih medijih pojavila ugibanja, da naj bi bila Victoria in David Beckham tik pred ločitivjo in da je njun zakon že nekaj časa na trhlih tleh.

Victoria in David Beckham sta že vajena takšnih in drugačnih medijskih ugibanj, zato jima tudi ugibanja o ločitvi niso nova. V zadnjih dneh sta medijske stolpce polnila s svojo domnevno ločitvijo, a se je na koncu izkazalo, da so se mediji še enkrat več zmotili.

Ko sta se pojavila na londonskem tednu mode, sta bila videti bolj zaljubljena kot kdajkoli prej. Vse se je zdelo, da je modna revija za njiju drugotnega pomena, med modno revijo pa sta se ves čas smejala in se dotikala drug drugega.

Modno revijo si je z njima ogledal tudi njun dober prijatelj Edward Enninful, ki se je ob njunih zaljubljenih pogledih zgolj tiho muzal in si verjetno mislil svoje.

David in Victoria sta tako z eno potezo odgovorila vsem tistim, ki so ju v teh dneh že videli na različnih bregovih in tako dokazala, da je njun zakon še vedno izjemno trden.