VIDEO: Bode Miller je po izgubi hčerke zelo previden, najel je inštruktorja plavanja za sinčka

VIDEO: Bode Miller je po izgubi hčerke zelo previden, najel je inštruktorja plavanja za sinčka (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2019

Nekdanji smučar Bode Miller in njegova žena Morgan svojega šest mesecev starega sinčka učita plavati, da se ne bi ponovila usoda njune 19-mesečne hčerke, ki se je žal utopila v bazenu.

Minulo poletje je usoda tragično posegla v življenje dveh nekdanjih športnikov, zakoncev Bodeja Millerja in odbojkarice Morgan Beck. Njuna hčerka Emeline Grier se je po nesreči utopila v bazenu.

Daily Mail poroča, da se je par odločil za inštrukcije plavanja za njunega sinčka Eastona, ki se je rodil samo štiri mesece po tragediji v njegovi družini. Malček ima zdaj šest mesecev.

Znana zakonca s tem hočeta izpostaviti pomembnost učenja majhnih otrok. Morgan je na Instagramu delila video posnetek, na katerem trener drži njenega sina v bazenu in ga uči lebdeti na vodi. Vadba poteka od ponedeljka do petka, po deset minut na dan.

"Jokala sem soze upanja, ko sem opazovala sina, da se uči te veščine ... Potem pa sem jokala solze žalosti, ker je to vse, kar bi morala vedeti, da bi bila moja punčka tukaj," je zapisala še vedno užaloščena Morgan.

 

Priporočamo