Vijolična obleka Meghan Markle o kateri govori ves svet

Vijolična obleka Meghan Markle o kateri govori ves svet (foto: Profimedia) Profimedia
24. 10. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je že nekaj časa nova modna ikona na Otoku, a z zadnjo modno kombinacijo je to le še potrdila.

Po prihodu z afriške turneje vojvodinja Meghan Markle ni imela prav veliko časa za počitek, saj ima v Londonu polne roke dela. V Royal Albert Hallu se je tako udeležila odprtja srečanja One Young World summit, kjer se je zbralo preko 2000 mladih iz 190 držav, beseda pa je tekla o nekaterih največjih težavah, ki v tem trenutku pestijo svet in morebitnih rešitvah kot jih vidijo mladi.

Vojvodinja, ki še posebej rada svoj glas posodi mladim, je na odprtje prišla v obleki modne hiše Aritzia number, o kateri zdaj govori ves svet. Intenzivno vijolična barva je lepi Meghan še kako pristajala, vsi pa so opazili, da ima po porodu znova odlično postavo in da so odvečni kilogrami že davno stopljeni.

Modni kritiki so njen modni izbor tokrat še posebej pohvalili, obleka pa je veliko zanimanja požela tudi pri predstavnicah nežnejšega spola, ki so v modne kombinacije lepe vojvodinje enostavno zaljubljene. Meghan je s svojim prihodom na britanski dvor prinesla nekaj hollywoodskega glamurja in pokazala, da je tudi kraljeva moda lahko zanimiva in nič kaj dolgočasna.

Priporočamo