Vincent Cassel zaljubljen v 30 let mlajšo

Vincent Cassel zaljubljen v 30 let mlajšo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
19. 1. 2019

Francoski igralec Vincent Cassel po ločitvi od Monice Bellucci ni več razmišljal o poroki. 

A zgodilo se mu je prav to. Še enkrat se je poročil in s svojo novo soprogo pričakuje naraščaj. 51-letni igralec Vincent Cassel in Monica Bellucci sta bila poročena od leta 1999 do leta 2013. Čeprav sta imela zelo svoboden pogled na zakon, sta veljala za trden in srečen par. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki, Deva (14 let) in Leonie (8 let). Vedno je govoril, da so bili ena poroka in dva otroka povsem dovolj. Z Monico je bil skupaj skoraj 20 let. Glede druge poroke si je očitno premislil, ko je spoznal komaj 21-letno italijansko manekenko Tino Kunakey. Spoznala sta se poleti pred dvema letoma, njuna zveza pa se je začela pozimi leta 2016.

“Bil je zelo magičen trenutek. Bila sva na istem mestu ob istem čas, ne bom povedala, kje natanko je bilo. Le to lahko rečem, da oba rada deskava na vodi,” je Tina opisala trenutek, ko sta se prvič videla. Bilo je poleti na počitnicah in očitno je bil trenutek res pravi. Novinarji so izbrskali, da naj bi se to zgodilo na Ibizi. Tina menda ni vedela, da je Vincent igralec, in to še zelo slaven povrhu. “Odraščala sem na deželi in doma nismo imeli televizije, tudi v kino nismo hodili. Kot otrok sem se zanimala le za šolo in nogomet,” svoje neznanje o tem, koga je spoznala, opravičuje Tina. “Ni se mi sanjalo, kdo je Vincent, vse dokler naju niso začeli oblegati paparaci.”

Razlika med to novo ljubeznijo in tisto z Monico je v tem, da se z Monico nista zaljubila na prvi pogled. Potrebovala sta dalj časa, da se je razvila kemija in da so se čustva razplamtela. Šele nato sta se odločila, da bosta življenje preživela drug ob drugem. “Takoj ko sem spoznal Monico, sem si nekako pospravil glavo, ker nisem hotel biti tip igralca, ki se le zabava s kolegico iz filma. Menil sem, da se bo vse skupaj na lepem spremenilo v katastrofo,” je dejal Vincent. Povedal je tudi, da je bila Monica njegova prva resna ljubezen. Prej je samo skakal od ene ženske do druge in iz ene postelje v drugo.

Od akrobata do igralca

Vincent in Monica dolgo nista razkrila pravega vzroka za ločitev, potem pa je Vincent povedal, da sta se pač preprosto odtujila. “Lahko rečem, da vsak odrasel in dorasel moški ve, da ženska svoje otroke obožuje. Na to nisem in ne smem biti ljubosumen. Več kot polovici moških primanjkuje ljubezni, primanjkuje nam nežnosti in pozornosti in redki so tisti, ki se znajo s tem spopasti. No, sam nisem bil med tistimi,” je igralec povedal v enem od intervjujev.

“Nekoč sem imel vse pojme pomešane. Ko sem dobil novo prijateljico, sem moral takoj z njo v posteljo. Nato sem se poročil in moja edina prijateljica je bila moja žena. No, še vedno je moja prijateljica,” pravi Vincent, ki je rojen v Parizu kot sin slavnega igralca Jeana-Pierra Cassela in novinarke Sabine Litique. Ko je dopolnil 13 let, sta se njegova starša ločila in mama Sabine se je preselila v New York. Med drugim je obiskoval cirkuško akademijo, a že čez nekaj let, ki jih je preživel v znamenju učenja in izvajanja akrobatskih točk, se je zasitil pogostih potovanj. Raje se je vpisal na igralsko šolo Actor's Institute v New Yorku in takrat je vedel, da se je prav odločil.

Skromna poroka

Zaljubljenca očitno nič ne moti kar velika razlika v letih. O svojem razmerju sicer ne razpravljata veliko z mediji, je pa Tina povedala, kako je bilo, ko sta se spoznala. Zdaj pa že pričakujeta svojega prvega otroka. No, še prej, avgusta lani, sta dahnila usodni da v francoskem mestu Bidart v jugozahodni Franciji. Poroka je bila skromna in povsem drugačna, kot so si številni predstavljali. Par se je pozneje pojavil v Parizu na premieri filma L'empereur de Paris, kjer pa lepotica nosečniškega trebuščka ni več mogla skrivati. Tina je rojena v francoskem mestu Toulouse, njen oče prihaja iz Toga, mama pa je Sicilijanka.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia