Vito Schnabel je s Heidi Klum porušil osebni rekord v trajanju razmerja

Ljubitelj starejših žensk naj bi si življenje s Heidi delil že približno leto in pol. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 8. 2015

Slavnih žensk je imel že veliko. In skoraj vse so bile starejše od njega. Toda zdi se, da Vito Schnabel z aktualno srčno izbranko, nemško manekenko Heidi Klum, misli resno.

Nemo Librizzi, ki je že od otroštva prijatelj 29-letnega trgovca z umetninami Vita Schnabla, je za dnevnik New York Post izjavil nekaj zelo zanimivega: "Spominjam se, da je zanimanje starejših žensk zbudil že, ko je bil star komaj 13 let. Zgodaj je bil zrel in že od nekdaj je zanimiv sogovornik."

Nemo je to izjavil pred dobrim letom dni. Takrat je bil Vito star 27 let, ljubil pa je 13 let starejšo žensko, nemško manekenko, televizijsko voditeljico, poslovno žensko in še marsikaj drugega Heidi Klum. Njuna ljubezen je še vedno živa in povsem uradno traja leto in tri mesece. Neuradno pa bi bilo – sodeč po številnih govoricah – temu treba prišteti še dva ali tri mesece. Najmanj.

S tem je 42-letna Heidi porušila osebni rekord ljubitelja starejših dam, ko gre za trajanje njegovih ljubezenskih razmerij. V Vitovih predhodnih zgodbah s precej starejšimi zvezdniškimi damami je strast namreč praviloma zelo hitro ugasnila.

Z mlajšimi se nima česa pogovarjati

Med drugim je ljubil tudi 22 let starejšo Elle Macpherson, znano po vzdevku  The Body (Telo). Pa pojdimo lepo po vrsti. Pri 21 letih je Vito osvojil srce danes 51-letne avstralske vrhunske manekenke Elle Macpherson, ki jo zaradi prekrasne postave kličejo tudi The Body (Telo). Lepotica je bila takrat stara 43 let, kar pomeni, da med njima vlada 22-letna starostna razlika. Zaljubila sta se februarja 2008, že istega leta pa sta ubrala vsak svojo pot. Zanimivo pa je, da je Elle razmerje s skodranim zelencem ves čas vztrajno zanikala.

Leta 2010 je sledil ljubezenski vložek z Liv Tyler. To je bil zanj pravi padec, saj je ameriška igralka le devet let starejša od njega. Očitno je bilo to za Vita vendarle nekoliko premalo, saj je bilo afere med njima hitro konec. "Ne gre za to, da bi ga zanimale izključno starejše dame. Toda mlajše ženske sploh niso dorasle pogovoru z njim," je pojasnil Nemo.

Dve leti pozneje je začel pisati ljubezensko zgodbo z Demi Moore. Ta jih je štela že 23, ko je veliki ženskar komaj ugledal luč sveta. To pomeni, da je bila hollywoodska zvezdnica najverjetneje najstarejša ženska, ki je grela Vitovo posteljo. Ob tem je treba poudariti, da je tudi Demi znana po tem, da ima pri moških raje gladko kožo in bujne lase. Je pa res, da je Vito verjetno najmlajši med tistimi, s katerimi se je sestajala.

Pred tem je bila danes 52-letna lepotica poročena z Ashtonom Kutcherjem, ki je 'le' 16 let mlajši od nje. Postavni lepotec jo je (pre)varal in sledila je ločitev, zaradi katere je menda tako trpela, da je postala odvisna od alkohola in tablet. Prav v tistem težkem obdobju je spoznala Vita. Konec leta 2012 sta se zapletla v afero in to je vse, kar je znano, podrobnejše informacije nikoli niso prišle v javnost. In prav je, da niso prišle, vsaj kar se tiče Vita. Demi se je takrat namreč prelevila v neustavljivo žurerko, kar je bilo za resnega mladeniča precej mučno in neprijetno. Bilo mu je celo tako zelo nerodno, da je pod razmerje potegnil črto.

Z mlajšo ni šlo

Za spremembo je sledila ženska, ki je celo leto dni mlajša od njega. Razmerje je namreč začel z Liliano Nova, ukrajinsko-nemškim modelom, ki je najbolj znana kot bivša žena nekdanjega nemškega nogometaša Lottharja Matthäusa. O kratki romanci, ki se je spletla ob koncu leta 2013, pa pravzaprav ni vredno izgubljati besed. Tudi ta ljubezen se je namreč izkazala le kot Vitovo hipno navdušenje. Ko je sin ameriškega slikarja in filmskega ustvarjalca Juliana Schnabla začel golobčkati s Heidi, je Liliana pokazala, da ima precej oster jezik, saj je v nekem intervjuju izjavila: "Ona je za Vita Schnabla le trofeja." Je iz nje morda govorilo ljubosumje?

Po približno letu in pol razmerja, po številnih skupnih javnih nastopih in po ravno tako številnih javnih izmenjavanjih nežnosti bi se lahko reklo, da je Heidi Vitova prva velika ljubezen, s katero ima tudi najdolgotrajnejše razmerje. Z nobeno drugo žensko ni tako ponosno korakal po rdeči preprogi. Slavna Nemka si je dala na spodnji del prstanca leve roke celo vtetovirati črko V. Tetovaža je sicer zelo majhna in skoraj neopazna, a kdo ve, morda se bo na tem mestu kmalu znašel večji in bleščeči kos nakita ...