To je eden največjih zapeljivcev balkanske scene, ki ga je osvojila 30 let mlajša, ob ločitvi sta šokirala sodnico

29. 3. 2024
Deli
To je eden največjih zapeljivcev balkanske scene, ki ga je osvojila 30 let mlajša, ob ločitvi sta šokirala sodnico (foto: Profimedia)
Profimedia

Marsikdo kar ne more zapreti ust, ko izve, da bo kmalu dopolnil 71 let.

Še vedno velja za enega mladostnejših pevcev, ki ima oboževalce po celi nekoč skupni državi - in seveda tudi pri nas. Gre za Vlada Kalemberja, nekoč pevca popularne zasedbe Srebrna krila. Svoje čase so osvajali občinstvo in se dobesedno otepali oboževalk, še posebej atraktivni frontman Vlado.

Za njim so vzdihovale številne dame, imel je zelo prepoznaven vokal, njegov videz je bil fantastičen in zvezdniški. Veljal je za zelo očarljivega moškega, poleg tega pa je bil galanten - in velik zapeljivec. Ob taki kombinaciji se le redko katera lahko upre, kajne?

Vlado Kalember

Vlado Kalember

Goran Antley

Po tem, ko je zapustil skupino Srebrna krila, je začel s svojo samostojno karierno potjo. Nizal je hit za hitom, snemal je pesmi, ki jim poslušalci še dandanes radi prisluhnejo. Bil je zelo priljubljen - o tem dovolj zgovorno priča dejsvto, da je bil en poštar zadolžen samo za pisma, ki so romala na njegov naslov.

Vrsto let je veljal za najbolj zaželjenega samca, saj se je uspešno otepal zakona. No, zanj fatalnega leta 2006 ga je osvojila 30 let mlajša glasbenica, violončelistka Ana Rucner. Skupaj imata sina Dariana, a žal je bilo čez osem let njunega razmerja konec in sklenila sta, da se ločita.

A kljub temu imata še dandanes čudovit odnos. Tak je bil tudi v trenutku, ko sta se ločevala. "Sedela sva v sodni dvorani. Ne na nasprotnih straneh, kot je to običajno. Sedela sva skupaj, Ana me je celo prijela za roko. Sodnica je nato vprašala, če je to neka showbizz fora. Odgovoril sem ji, da ni," je v enem od pogovorov dejal vlado.

Dodal je, da sta tako, kot sta se dogovorila za zakon, dogovorila tudi glede ločitve. Vedno bosta gledala samo na dobrobit njunega sina. Vsekakor čudovit odnos med zdaj nekdanjima zakoncema, se vam ne zdi?

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord