Vnukinja legendarnega Elvisa Presleyja v Evinem kostumu: Odvrgla je cunjice, oboževalci pa ugotavljajo, da je podobna babici Priscilli Presley

Vnukinja legendarnega Elvisa Presleyja v Evinem kostumu: Odvrgla je cunjice, oboževalci pa ugotavljajo, da je podobna babici Priscilli Presley (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2020

Če je tvoj dedek glasbenik, ki je tako močno obeležil ero rock and rolla, lahko računaš, da ti je zanimanje medijev zate položeno v zibko.

To zagotovo velja za Elvisovo vnukinjo Riley Keough, ki je pred kratkim proslavila svoj 31. rojstni dan. Obeležila ga je na poseben način - na ležalniku pred svojo hišo. To ne bi bilo nič nenavadnega, če se ne bi ob tem povsem razgalila, sliko pa delila po družbenih omrežjih. Na sebi je imela zgolj natikače in sončna očala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

31 🤙

A post shared by Riley Keough (@rileykeough) on

Njeni sledilci so ji zaželeli vse najboljše, marsikdo je komentiral tudi njene obline. Lepa Riley je sicer igralka, ki je bila opažena v nekaj filmih - Mad Max: Fury Road, American Honey, The Girlfriend Experience in Logan Lucky.

Marsikdo je opazil, da je Riley čedalje bolj podobna svoji lepi babici Priscilli, ki je se je prav tako ukvarjala z igralstvom. No, po sliki z ležalnika podobnost ni vidna na prvo žogo, na tej pa je kar očitna, se vam ne zdi?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸

A post shared by Riley Keough (@rileykeough) on

Priporočamo