Voditelj zbijal šale na račun princese Charlotte, kasneje pa je moral vse pojasniti Kate Middleton in princu Williamu

Voditelj zbijal šale na račun princese Charlotte, kasneje pa je moral vse pojasniti Kate Middleton in princu Williamu (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2019

Voditelj radia BBC Radio 1 Greg James se je nedavno šalil na račun princese Charlotte, a je kasneje videl, da to ni bila dobra ideja in da bo v prihodnje bolj pazil na svoj jezik.

Greg James, voditelj na radiu BBC Radio 1, si je na prvi šolski dan dobro privoščil princeso Charlotte, ko jo je videl, kako se rokuje s svojo učiteljico. "Kdo hudiča se s svojo učiteljico rokuje na prvi šolski dan," se je spraševal v svojem jutranjem šovu.

Voditelj je bil kmalu povabljen v kraljevo palačo, ker je njegova radijska postaja sodelovala pri projektu Teen Heroes, projekt pa sta podprla tudi princ William in Kate Middleton.

Verjetno si ni mislil, da se bo moral zaradi svoje opazke o princesi Charlotte zagovarjati pred Kate in Williamom. "Slišala sva tvoj jutranji šov, kjer si govoril o prvem šolskem dnevu male Charlotte in želela bi se s teboj pogovoriti o rokovanju," je dnevniku The Mirror povedal voditelj.

Voditelj je bil zgrožen, saj ni pričakoval, da sta Kate in William poslušala njegov jutranji šov in ni pričakoval, da bo kdajkoli doživel prej omenjeni pogovor. A to še ni bilo vse, Kate in William sta mu navrgla tudi opazko, da "so bili v njegovih časih srečni, če se jim je učitelj nasmehnil", a se je pogovor na srečo voditelja končal zelo pozitivno.

"Prepričan sem, da je vse absolutno v redu," je dejal voditelj, ki pa bo od zdaj naprej verjetno veliko bolj pazil, kaj bo na račun kraljeve družine govoril v svojem jutranjem šovu.

Priporočamo