Vojvodinja Camilla Parker Bowles zavrnila povabilo na poroko Charlesove nečakinje

10. 10. 2018
Deli
Vojvodinja Camilla Parker Bowles zavrnila povabilo na poroko Charlesove nečakinje (foto: Profimedia)
Profimedia

V Veliki Britaniji je že vse pripravljeno za poroko princese Eugenie in njenega zaročenca Jacka Brooksbanka, kjer pa ne bo vojvodinje Camille Parker Bowles.

V petek bo na dvorcu Windsor znova slovesno, saj bo usodni da dahnila princesa Eugenie, ki bo večno zvesto obljubila svojemu princu na belem konju Jacku Brooksbanku. Princesa Eugenie je šesta vnukinja kraljice Elizabete in hči princa Andrewa.

Medtem ko se kraljevi par hiti pripravljati na pomemben dan, se vojvodinja Camilla Parker Bowles ne bo uspela udeležiti poroke, saj bo v tem času na Škotskem, kjer ima kraljeve obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think Jack said something funny!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Novinarka Victoria Arbiter, ki dobro pozna razmere na kraljevem dvoru, je za Daily Mail pojasnila, da je vse skupaj povsem razumljivo, saj imajo kraljeve obveznosti vedno prednost pred zasebnimi dogodki.

"Vem, da zveni nekoliko nenavadno, da Camilla ne bo prišla na poroko Charlesove nečakinje, a žal so se stvari tako obrnile. Pripadniki kraljeve družine ne želijo razočarati in če se je že davno nazaj dogovorila, da bo obiskala šolo na Škotskem, potem je prav, da obljubo drži. Člani kraljevih družin velikokrat manjkajo na zasebnih dogodkih, ker imajo daleč vnaprej dogovorjene kraljeve obveznosti in to je povsem običajna praksa," je pojasnila Arbiterjeva.

Na kraljevi poroki pričakujejo približno 800 gostov, ki bodo prišli iz vseh delov sveta.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik