Vojvodinja Kate glede božičnega dne obžaluje eno stvar

Vojvodinja Kate glede božičnega dne obžaluje eno stvar (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2020

Princ George in princesa Charlotte sta uspešno opravila svoj prvi sprehod s kraljevo družino do cerkve na božični dan. Toda vojvodinja Cambriška je priznala, da glede tistega dne nekaj obžaluje.

In to nima ničesar z prelomnico njenih otrok. Kate obžaluje svojo izbiro oblačil tistega dne, saj se je v njih po njenih besedah "kuhala". Vojvodinja je imela oblečen siv plašč, v katerem je blestela, vendar ji je bilo v njem prevroče.

O tem je spregovorila s kraljevo oboževalko Rachel Anvil. Njena mama je povedala, da je mati treh otrok priznala, da ji je zelo prevroče in si želi, da bi oblekla kaj drugega, nekaj bolj lažjega.

Mama Rachel Anvil se je tačas pogovoarjala s princeso Charlotte. "Z malo princeso sem se pogovarjala o punčkah, moja hči pa se je z vojvodinjo pogovarjala o modi. Pogovor ni bil zaigran, razprava je bila pristna. Sicer je trajal približno minuto, vendar je bilo kot bi se pogovarjala s prijateljico. Njihov odnos do oboževalcev je čisto drugačen od njihovega odnosa do tiska."

Kate je objavila tudi prekrasno fotografijo svoje družine, s katero so zaželeli vesel božič.

Ali niso prekrasni?

Priporočamo