Vojvodinja Kate in princ William: Prihaja četrti otrok?

Kate sicer ne deluje noseča, a lahko, da je še povsem na začetku. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
Vir: Lady
28. 3. 2019

Čeprav zdaj na Otoku vsi govorijo samo še o dojenčku vojvodinje Meghan in princa Harryja, ki bo kmalu prišel na svet, so se pojavile govorice, da naj bi vojvodinja Kate pričakovala četrtega otroka …

Sliši se kot tekmovanje med svakinjama. Šušljanja o tem, da naj bi bila vojvodinja Kate (37 let) že četrtič v veselem pričakovanju, so vse glasnejša. To niti ne bi bilo tako zelo presenetljivo, saj se že dolgo govori, da bo princ William (36 let) šel po stopinjah svoje babice, kraljice Elizabete II., in bo imel štiri otroke. Zdaj ima tri, in sicer princa Georgea, ki ima šest let, princese Charlotte, ki je dopolnila tri leta in desetmesečnega princa Louisa.

Iz palače govoric še niso komentirali, tako da gre res le za ugibanja. Marsikdo pa meni, da če je Kate res noseča in o tem noče govoriti, je to tudi zato, ker ne želi nase preusmeriti pozornosti, ki je je trenutno deležna njena svakinja, vojvodinja Meghan. Vir blizu Kate celo pravi, da je vojvodinja prepričana, da je noseča z deklico, saj naj bi imela podobne simptome kot takrat, ko je pod srcem nosila princeso Charlotte.

Njena svakinja, vojvodinja Meghan (37 let), naj bi svojega prvega otroka rodila konec aprila, a niti ona niti princ Harry (34 let) ne želita povedati spola dojenčka. Čedalje glasnejše pa so govorice, da naj bi na svet prišel deček. In od kod ta želja po tako veliki družini? Kate tudi sama prihaja iz velike družine, ima še mlajšo sestro Pippo in mlajšega brata Jamesa.

Vendar pa naj bi željo prej spodbudila kraljica Elizabeta II., ki ima štiri otroke, princa Charlesa (70 let), princeso Anne (68 let), princa Andrewa (59 let) in princa Edwarda (55 let). Kraljica Elizabeta II. in njen soprog, princ Philip, se poznata še iz najstniških let, od leta 1939. Kraljica je bila stara 13 let, ko se je zaljubila v 18-letnega Philipa. Zanjo je bila to menda ljubezen na prvi pogled in naj bi tudi takoj vedela, da je Philip tisti pravi zanjo. To je bil tudi vzrok, da ni nikoli gledala za drugimi fanti.

Philipovo srce pa se je za mlado bodočo kraljico ogrelo šele nekoliko pozneje, a zato toliko bolj goreče. Mladi par se je leta 1947 zaročil in tudi poročil. In to čeprav so Elizabeti dvorni svetovalci to odsvetovali. Philip se jim namreč zaradi svoje vesele narave ni zdel pravi izbranec zanjo. A kraljica jih seveda ni poslušala, temveč je raje sledila svojemu srcu.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo