Vojvodinja Kate in princ William slavita posebno obletnico, videti sta zaljubljeno, kot že dolgo ne, samo poglejte ju!

Princ William in Kate Middleton (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
29. 4. 2021

Danes je deseta obletnica njune poroke, ki je potekala pod drobnogledom javnosti.

Tako kot njuno življenje - odkar sta postala par, sta nenehno v središču pozornosti. Zdaj mineva desetletje od dneva, ki se je vtisnil v srca mnogih, od njune spektakularne poroke.

William in Kate se poznat skoraj 20 let - spoznala st se kot študenta. Nekdanji prorektor univerze je dejal, da jima je čas, ki sta ga preživela kot študenta, dal občutek, da sta del skupnosti: "Imela sta širi leta časa, da se spoznata - brez publicitete, kamer, javnosti ...," je dejal dr. Brian Lang.

Njuno prvo srečanje leta 2002 ni bila ljubezen na prvi pogled. Nekateri celo pravijo, da je bila Kate nekolikanj neprijazna do Williama. "Pravzaprav mislim, da sem zardela, ko sem ga spoznala, počutila sem se zelo sramežljivo," je pred časom dejala vojvodinja. Ko sta se spoznala, sta imela druge partnerje.

Sčasoma sta začela gojiti prijateljstvo, ki je preraslo v ljubezen. Po fotografijah sodeč, ki jo je ob njuni 10 obletnici poroke objavila palača, je njuna povezanost in ljubezen še kako živa. Slike so očarale oboževalce kraljeve družine, ki so jima zaželeli še veliko ljubečih let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Priporočamo