Vojvodinja Kate in princ William sta praznovala osmo obletnico poroke!

Vojvodinja Kate in princ William sta praznovala osmo obletnico poroke! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2019

Princ William in vojvodinja Kate Middleton imata veliko razlogov za veselje ob tej lepi obletnici - za njima so leta ljubezni in prijateljstva, povezanosti, prišlo je tudi do kakšne krize. A uspelo jima je premagati vse ovire.

Danes sta usklajen par, ki vzorno skrbi za svoje tri otroke. Ob taki obletnici pa se velja spomniti na njune začetke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎊 8 years ago today — thank you for your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary! 📷PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ljubezenska zgodba princa Williama in Kate se je začela leta 2001, ko sta še skupaj študirala na Škotskem, na univerzi St. Andrews. Tam sta se tudi spozala. Seveda je princ pritegoval poglede drugih deklet, a v oči mu je padla Kate Middleton, ki ni bila iz aristokratske družine. Njuni začetki so bili vsekakor pestri, vmes sta se tudi razšla.

Do tega je prišlo štiri leta po začetku zveze, a s ta v času ločenosti ugotovila, da sta si usojena. William je Kate zasnubil leta 2010, medtem ko sta potovala po Keniji. Poročila sta se v petek, 29. aprila 2011. Njuno poroko je pred malimi zasloni spremljalo na milijone gledalcev po celem svetu. Kate se je ljudstvu prikupila kot navadna meščanka, ki je zasedla položaj prinčeve izvoljenke.

Na poroki je nosila poročno obleko Alexandra McQueena, ki je še danes na seznamu najdražjih poročnih oblek. Priljubljena William in Kate veljata za čudovita starša, njuni trije otroci pa naravnost navdušujejo javnost.

Mediji so večkrat ugibali, da med njima morda ni vse tako, kot bi moralo biti, a doslej se je vedno izkazalo, da gre za govorice. Ostajata predana drug drugemu, zavedata se, da je vsak njun korak pod budnim očesom javnosti, zato se tudi vedeta tako, kot pritiče njunemu položaju.

Priporočamo