Vojvodinja Kate in skrivnost vitkosti

◄Elegantna Kate je vedno v trendu. Tudi v plašču je videti, da je res vitka. (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
Vir: Lady
15. 2. 2019

Bodoča britanska kraljica, vojvodinja Kate, je že od nekdaj vitka, po treh porodih še bolj. 

Le kako ji to uspeva? Očitno zelo enostavno. Vitka postava 37-letne vojvodinje Kate Middleton je že dolgo motivacija za mnogo žensk. Nekateri sicer menijo, da je preveč vitka, kljub temu pa vse zanima, kako ji uspeva ohranjati kilograme, saj je tretjega otroka rodila pred komaj devetimi meseci, a je že v odlični formi. Posledično je Kate seveda v vsem, kar obleče, tudi zelo elegantna, prav tako je marsikateri kos oblačil, ki ga izbere, zelo hitro razprodan. Je torej prava modna ikona mladih žensk.

Seveda ima vojvodinja mnogo privilegijev, tudi kar se tiče prehranjevanja. V kraljevi družini uživajo raznovrstno hrano in imajo pester jedilnik, ki ga pripravljajo najboljši kuharji. Ti upoštevajo želje posameznih članov kraljeve družine, vsekakor pa mora biti vsa hrana najboljše kakovosti. Če ste mislili, da je Kate izbirčna, pravijo, da ni tako. Zelo ima rada karijevo začimbno mešanico, ki lahko vsebuje do 30 različnih začimb. In ko kuha sama, je ta indijska jed pogosto na meniju, sicer pa priznava, da se v kuhinji ne znajde najbolje.

Med tretjo nosečnostjo si je vojvodinja najbolj želela jesti sadje in začinjeno hrano. Pri tem se razhaja s svojim soprogom, princem Williamom, ki ni ljubitelj zelo začinjenih jedi. Po drugi strani pa ima vsa mlada družinica rada japonsko hrano. To je odkrila kraljeva kuharica, ki je zadolžena za Kate, Williama in njune tri otroke. Tako je suši pogosto na njihovih krožnikih. Kate je še posebej vesela, da je tovrstna hrana zelo nizkokalorična. Ima pa vojvodinja še eno skrivnost, nikoli ne preskakuje obrokov, še posebej zajtrka ne, ki mora biti vedno obilen.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo