Vojvodinja Kate: Je noseča ali ne? Ugibanja ne potihnejo!

Vojvodinja Kate: Je noseča ali ne? Ugibanja ne potihnejo! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2019

Na Otoku si javnost in mediji dajejo veliko opravka s kraljevo družino. Vsake toliko časa odjekne kakšna novica o članu kraljeve družine, za katero se nekaj časa ne ve, ali je resnična ali ne. Tokrat so žarometi usmerjeni v vojvodinjo Kate Middleton.

Že nekaj časa mediji namreč razpredajo o tem, da naj bi bila vojvodinja Kate vnovič noseča in da naj bi tokrat pod srcem nosila dvojčka. Kraljeva palača se na tovrstna poročila še ni odzvala, a znano je, da tudi sicer v Buckinghamski palači ne reagirajo na čisto vsak zapis. Če ta novica "pije vodo" ali ne, pa bo tako ali drugače razkril čas.

Ker imajo Britanci veliko strokovnjakov za kraljevo družino, se vedno najde kakšen, ki je pripravljen pokomentirati najnovejša dognanja medijev. Tudi za domnevno nosečnost Kate Middleton se je našel strokovnjak, in sicer možakar po imenu Aranzazu Santos López. Ta pravi, da obstajajo določeni znaki - konkretneje, kar dva - ki naj bi kazali na to, da je Kate spet noseča.

Eden od njih je barva vojvodinjinih las - pokazala jo je na prvi dan šole njenih malčkov. Bilo je očitno, da ima svetlejše pramene. "Vsakič, ko spremeni nekaj na svojem videzu, Kate v roku nekaj dni sporoči novico o svoji nosečnosti," pravi Aranzazu Santos Lópe.

Drugi znak, ki naj bi vzbujal sum na nosečnost, je dejstvo, da se je za nekaj časa odpovedala svojim dolžnostim. Tudi to naj bi bilo smiselno, saj je imela v minulih nosečnostih določene težave.

Hmmm ... Kaj pa, če je vojvodinja zgolj utrujena in ima preveč opravka ob začetku šolskega leta, saj ima šoloobvezne otroke? No, na to vprašanje modri Aranzazu ni odgovoril ... Morda ga tudi nihče ni vprašal? Mediji o tem ne poročajo.