Vojvodinja Kate je spremenila svojo garderobo

Vojvodinja Kate je spremenila svojo garderobo (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2020

Vojvodinja Kate se že pripravlja na bodočo vlogo kraljice in eden od dokazov je tudi sprememba njene garderobe.

Anthony McGrath, stilist in predavatelj na Akademiji Fashion Retail v Londonu pravi, da njen razvijajoči se slog skozi leta ponuja jasno sliko, kako se pripravlja na čas, ko bo njen mož, princ William prevzel prestol.

Stil vojvodinje na začetku

"Odkar je Kate v središču pozornosti, nosi konzervativna oblačila. Lahko, da se je želela dokazati kraljevi družini ali pa je bil to njen slog že od nekdaj. Dejstvo je, da jo redko vidimo v nečem preveč tveganim. Toda odkar se je poročila s princem Williamom in uradno postala članica kraljeve družine, so njene obleke zagotovo postale bolj zadržane....Za seboj je morala pustiti zapeljiva oblačila, tesna in kratka mini krila ter oblačila z globokim izrezom."

Stil vojvodinje sedaj

"Namesto tega nosi krila s primerno dolžino in plašče, ki so postali najpomembnejši predmeti v njeni garderobi. Predstavila je tudi veliko elegantnih oblek v obliki črke A in v različnih barvah, klobuke za svečane dogodke ter closed-toe shoes, kar pomeni, da ne obuje sandalov ali kakršnih koli drugih vrst čevljev, ki so odprti na prednjem delu."

Pohvala

"Moram jo pohvaliti, da kljub temu, da je članica kraljeve družine, ostaja zvesta sama sebi in se noče preoblikovati v čisto nekaj drugega. Počasi, a zagotovo, je z leti izpopolnila svoj slog, ki je brez dvoma primeren za bodočo kraljico."

Kate je resnično postala modna ikona.

Priporočamo