Vojvodinja Kate je svoj rojstni dan proslavila s prijatelji

Vojvodinja Kate je svoj rojstni dan proslavila s prijatelji (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2020

Vojvodinja Kate je v četrtek praznovala svoj 38 rojstni dan.

Mama treh otrok in princ William sta prejšni konec tedna v svojem podeželskem domu gostila najbližje prijatelje, s katermi sta praznovala rojstni dan vojvodinje Kate.

Gostje so bili: Williamov dolgoletni prijatelj Tom van Straubenzee ter njegova zaročenka Lucy Lanigan-O’Keeffe (ki je učiteljica na šoli, katero obiskujeta princ George in princesa Charlotte) in James Meade z ženo Lauro. Prišla pa sta tudi David in Rose, markiz in markiza Cholmondeley.

V nedeljo pa so se pridružili kraljici Elizabethi v cerkvi svete Marije Magdalene za nedeljsko mašo, na katero sta prišla tudi starša Kate Middleton.

Družina vojvodinje in prijatelji so bili opaženi, ko so se do cerkve sprehodili po znani poti, po kateri sta princ George in princesa Charlotte pred nekaj dnevni opravila svoj prvi sprehod na božični dan.

Kate se je za to priložnost odločila za večbarvni plašč in moder klobuk Hicks & Brown, kraljica pa vijolčen plašč in klobuk.

Princ William in Kate si nekaj dni v začetku leta tradicionalno rezervirata čas za druženje in zabavo s prijatelji, v preteklosti pa jih je kraljica povabila tudi na večerjo v svoje privatno domovanje, ki se nahaja blizu Sandringhama.

Priporočamo