Vojvodinja Kate Middleton na roki nosila skrivnostni prstan, ki ga do zdaj še nismo videli

Vojvodinja Kate Middleton na roki nosila skrivnostni prstan, ki ga do zdaj še nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2019

Britanska vojvodinja Kate Middleton je na nedavnem diplomatskem sprejemu v kraljevi palači nosila skrivnostni prstan, ki ga do zdaj v javnosti še ni nosila.

Nedavno je imela kraljica Elizabeta v kraljevi palači diplomatski sprejem, kjer je še posebej blestela Kate Middleton. Vojvodinja je še posebej navdušila z nakitom, ki je bil ta večer zares razkošen. Poleg čudovite tiare, ki je bila ena najljubših tudi prinesi Diani, je presenetila tudi s čudovitim diamantnim prstanom, ki se je bohotil na njeni desni roki.

Na socialnih omrežjih se je hitro razvila debata in številni so se spraševali, kaj nekaj naj bi pomenil prstan in iz katere kraljeve zbirke prihaja. Za zdaj ga Kate še ni nosila v javnosti in zdelo se, da je to sploh prvič, da ga nosi na svoji desni roki.

Številni so bili mnenja, da gre za posebno darilo princa Willama, spet drugi so bili prepričani, da prstan prihaja iz kraljeve zakladnice nakita, ki je zares izjemna. No, kakorkoli že, verjetno ne bo treba prav dolgo časa čakati, da bo na dan prišlo, kakšna je prava zgodba za skrivnostnim prstanom.

Priporočamo