Kate Middleton se je v Pakistanu še enkrat več ganljivo poklonila princesi Diani

17. 10. 2019
Deli
Kate Middleton se je v Pakistanu še enkrat več ganljivo poklonila princesi Diani (foto: Profimedia)
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton ne skriva, da pokojno princeso Diano izjemno občuduje in da pri njej vseskozi išče modni navdih.

Princ William in Kate Middleton sta te dni na uradnem kraljevem obisku v Pakistanu. Modni kritiki pa so, kot se za takšen pomemben dogodek spodobi, ves čas na preži in nestrpno čakajo vsako novo modno kombinacijo, ki jo je za obisk Pakistana izbrala vojvodinja Kate Middleton.

Kate pa na uradnih dogodkih ne razmišlja samo o modnih kombinacijah, saj se vedno skuša zgledovati po pokojni princesi Diani in se ji pokloniti vedno, ko prida prava priložnost. Obisk Pakistana je bil za vojvodinjo še posebej pomemben, med obiskom pa si je nadela tradicionalno pakistansko čepico, ki jo je na svojem obisku v Pakistanu nosila tudi pokojna princesa ljudskih src.

Ko sta Kate in William dobila tradicionalne Chitrali čepice, se vojvodinja niti za sekundo ni obotavljala in si jo je takoj nadela na glavo. S tem je lepa Kate močno navdušila uradni Pakistan, modni kritiki pa so hitro našli sliko, na kateri je enako čepico nosila tudi princesa Diana in kaj hitro je bilo jasno, da je bil to obenem tudi velik poklon pokojni Diani.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu