Vojvodinja Kate oblekla hlače, ki so pravi jesenski hit, hotele jih boste imeti tudi ve

Vojvodinja Kate oblekla hlače, ki so pravi jesenski hit, hotele jih boste imeti tudi ve (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2021

To so zagotovo hlače, zaradi katerih se boste vsaj za nekaj časa pripravljene odpovedati svojim najljubšim kavbojkam.

Vojvodinja Kate Middleton, mamica treh otrok s številnimi družinskimi in službenimi obveznostmi, velja za pravo modno ikono. Številne dame posnemajo njen stil, zato so kosi, ki si jih Kate izbere za posamezno sezono, hitro med najbolj prodajanimi.

Pred časom je povsem navdušila s hlačami s širokimi hlačnicami, ki jih je nadvse posrečeno kombinirala s črno bluzo z belimi pikami - to pa je vzorec, ki je v zadnjem času izjemno priljubljen. Čeprav je ta stajling nosila pomladi, je še kako moden tudi to jesen.

Kate MiddletonZraven je oblekla dolg, ozko krojeni modri plašč in modre, zaprte in špičaste semiš čevlje. Delovala je nadvse elegantno, lepo krojene hlače iz padajočega blaga pa so dodatno poudarile njeno vitkost. Od nakita je nosila samo lepe, viseče uhane, ki so zaokrožili njen videz.

Pokazala je, da je mogoče s preprosto kombinacijo dveh barv in vzorčaste srajčke doseči maksimalno moden učinek, ki je primeren za različne priložnosti. Nič čudnega ni, da se številne ženske zgledujejo po njej, saj jasno pokaže, da je eleganca vedno v modi.

Priporočamo