Vojvodinja Kate praznuje - dopolnila je 37 let!

Vojvodinja Kate praznuje - dopolnila je 37 let! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2019

Vojvodinja cambriška Kate danes praznuje 37. rojstni dan. Soproga princa Williama bo ta dan preživela s svojimi najbližjimi, so sporočili iz Kensingtonske palače.

Britanski prestolonaslednik William, ki bo 37 let dopolnil šele junija, ima kljub rojstnemu dnevu soproge na programu srečanje s piloti in reševalci londonske helikopterske reševalne službe. Ta služba, za katero je v preteklosti delal tudi princ, obeležuje 30. obletnico delovanja, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Ob rojstnem dnevu je vojvodinja prejela že veliko čestitk, tako da so se iz Kensingtonske palače preko Twitterja zahvalili vsem, ki so ji zaželeli vse najboljše.

Kate in William, ki sta se poročila leta 2011, imata tri otroke, in sicer petletnega Georgea, triletno Charlotte ter Louisa, ki bo aprila dopolnil eno leto. Kate je sicer kot članica britanske kraljeve družine pokroviteljica 17 organizacij, zavzema pa se predvsem za otroke.

Britanski mediji so v zadnjem času poročali, da se Williamova žena ne razume najbolje s soprogo princa Harryja Meghan. Vendar pa sta bili na poti k božični maši videti sproščeni.

Priporočamo