Vojvodinja Kate v objektiv ujela ganljiv trenutek svoje družinice, ki je raznežil svet: Poglejte si, kako prisrčni so!

Vojvodinja Kate v objektiv ujela ganljiv trenutek svoje družinice, ki je raznežil svet: Poglejte si, kako prisrčni so! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2020

Princ William in vojvodinja Kate Middleton sta trenutno skupaj z otrokoma na posestvu Anmer Hall.

Tam so že zadnjih nekaj mesecev, odkar so bili v Veliki Britaniji razglašeni ukrepi zaradi koronavirusa. A kraljeva družina ne počiva - tako William kot Kate skušata stati državljanom ob strani, zato sta se intenzivno lotila dobrodelnih projektov.

Kate se preko videa z drugimi mamicami pogovarja z izzivi šolanja otrok doma, princ William pa nudi pomoč tistim, ki so se znašli v duševni krizi: izvedelo se je, da je kot prostovoljec delal na telefonski liniji. To pa ni vse - Kate je svojo družinico ujela v fotografski objektiv, ko so se William, Charlotte in George odpravili na obisk k upokojencem, ki živijo sami.

Dostavili so jim živila. Posnetek je raznežil svet, saj je jasno, da vojvodinja in princ svoje otroke vzgajata v duhu, da je treba pomagati ljudem, ki potrebujejo pomoč. Princesa Charlotte in princ George nosita vrečke z živili, pri tem jima pomaga oče William, ki jima drži dežnik. Prav prisrčni so, kajne?

princ William, princesa Charlotte, princ George

Priporočamo