Vojvodinja Meghan ima zaradi svojega očeta upravičeno sive lase

Vojvodinja Meghan ima zaradi svojega očeta upravičeno sive lase (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
25. 12. 2018

Pred kratkim je povedal, da naj bi namreč na svoji prvi poroki gostom dala marihuano …

Thomas Markle (74), oče novopečene vojvodinje, ki ji je uspel velik met in se je poročila z britanskim princem Harryjem (34), ne da miru. Že pred poroko so bili na dvoru zaradi njega zaskrbljeni, saj je dajal neumestne izjave, potem ni prišel na poroko, da bi oddal hčerko, in vseskozi trosi govorice. V zadnji je povsem odkrito spregovoril o konzumiranju marihuane na hčerini prvi poroki, ki se je zgodila na Jamajki.

Meghan je z očetom, ki je ne pusti pri miru, prekinila vsakršno komunikacijo. Očitno pa Thomas hoče hčerki nenehno nagajati. Zdaj se je odločil, da bo prekinil govorice, kako ni bil na Meghanini prvi poroki z ameriškim režiserjem Trevorjem Engelsonom (42). Med drugim je dejal, da so gostje kadili marihuano. Pred Harryjem je bila namreč Meghan enkrat že poročena. Sicer je zakon trajal le dve leti, pa vendarle. Ločila sta se zelo na hitro, poročni prstan pa naj bi mu Meghan poslala kar po pošti.

Meghan s prvim možem Trevorjem

“Res sem bil na hčerini poroki, le na slikah, ki so dostopne medijem, me ni,” pravi Thomas Markle in dodaja, da se pač ni veliko slikal, ker se ni hotel mešati med 'ta mlade'. “Sam marihuane nisem kadil in mislim, da je tudi moja hči ni. Svojo vrečko z njo sem dal enemu od gostov,” še naprej govori Thomas, ki bojda še vedno poskuša stopiti v stik s hčerko. Piše ji pisma in jo poskuša priklicati po telefonu, a zaman. Meghan je zdaj članica kraljeve družine, ki že tako ni bila najbolj navdušena nad dejstvom, da je bila že enkrat poročena. Zato ji zdaj očetova natolcevanja vsekakor ne koristijo.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia