Vojvodinja Meghan naj bi malega Archieja usmerjala k veganski prehrani

Vojvodinja Meghan naj bi malega Archieja usmerjala k veganski prehrani (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2020

Po tem, ko sta v začetku tega leta princ Harry in Meghan Markle sporočila, da se odrekata življenju na kraljevem dvoru, imata zdaj precej časa za uživanje v mirnem življenju.

Novo življenje družinica začenja daleč stran od oči javnosti, starša pa se zdaj lahko popolnoma posvetita svojemu devetmesečnemu sinčku Archieju, saj stres zaradi obveznosti ni več tako prisoten v njunem življenju.

A marsikomu ni všeč način, kako vzgajata otroka. The Sun namreč poroča, da Harry in Meghan malega Archieja usmerjata k veganskemu načinu prehranjevanja, kar pa kraljici Elizabeti II. niti malo ni povšeči.

Odkar se je otrok rodil, Harry in Meghan pridelujeta zelenjavo in se učita pripravljati vegansko hrano.

Vir, ki jima je blizu, pravi, da najraje kuhata sama zase, Meghan pa je Harryju pokazala, kako se pripravlja hrana rastlinskega izvora.

"Meghan uživa organsko hrano, s Harryjem sta si naredila lastni zelenjavni vrt v bližini dvorca Windsor," pravi vir. 

Meghan večino časa uživa veganske jedi, včasih pa malce pogoljufa oziroma se prekrši. Upa, da bo po njenih stopinjah šel tudi sin Archie. A Meghanina stališča niso všeč kraljici Elizabeti.

"Zato je tudi prišlo do napetih pogovorov med Meghan in Harryjem, ki ne želi vznemirjati babice," še dodaja vir. Čas bo pokazal, če bo vojvodinja popustila pri načelih prehranjevanja ali pa bo še naprej vztrajala pri svojem.

Priporočamo