Vojvodinja Meghan obveznosti opravlja kljub nosečnosti

Meghan ob prihodu v Maroko v kreaciji znamke Maison Valentino. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, GOFF PHOTOS) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, GOFF PHOTOS
Vir: Lady
14. 3. 2019

To, da navdušiš strogo kraljico, je velik uspeh. 

In tega se vojvodinja Meghan dobro zaveda. Njej je kar uspelo. Še dober mesec dni in vojvodinja Meghan bo rodila svojega prvega otroka, ki ga s soprogom princem Harryjem že nestrpno pričakujeta. A kljub visoki nosečnosti je Meghan še vedno zelo aktivna, pravzaprav ni izpustila niti ene službene obveznosti. In to kraljica Elizabeta II. zelo ceni. Viri blizu družine pravijo, da je nad Meghan vse bolj navdušena in jo občuduje. Všeč ji je, da je postala tako predana kraljevi družini.

Všeč ji je, da ima mlada ženska toliko energije in da stoji princu Harryju ob strani. Meghan je namreč ena redkih pripadnic dvora, ki si skoraj do konca nosečnosti ni vzela niti malo predaha in ni izkoristila možnosti porodniškega dopusta. Tako je šla skupaj s soprogom na vse predhodno organizirane turneje, prireditve, imela pa je tudi nekaj samostojnih obveznosti, kjer princa ni bilo zraven. Vmes med vsemi obveznostmi pa ji je uspelo skočiti še v New York, kjer so ji prijateljice priredile zabavo za prihajajočega dojenčka.

Ko se je vrnila v London, se je takoj pripravila na naporno tridnevno turnejo po Maroku. Malokdo bi s tako lahkoto opravil vse obveznosti, ki so jo čakale, a Meghan je uspelo. Prav blestela je in navdušila s kreacijami, v katerih se je pojavila. Potem pa je tu še zabava ob 50. obletnici kronanja princa Walškega. Meghan očitno nosečnost prenaša bolje kot njena svakinja Kate Middleton, ki je imela na začetku vsakič hude slabosti. Tudi po porodu tretjega otroka je morala kar nekaj časa počivati, da si je opomogla. Vrnila pa se je po šestih mesecih. Verjetno se bo Meghan po porodu prej vrnila k obveznostim.

Mediji so se razpisali tudi o tem, kako glamurozna je Meghan na potovanju v Maroko. Kako tudi ne, saj naj bi s seboj vzela oblačila v vrednosti več kot 130 tisoč evrov. To je bilo zadnje potovanje pred rojstvom otroka. Meghan je morala s seboj vzeti oblačila, narejena posebej za nosečniški trebušček. Ko je par prišel v Maroko, so ju pričakali s tradicionalnimi pladnji datljev.

Meghan se je pojavila v rdeči obleki znamke Maison Valentino, Harry pa v sivi. Vojvodinja je nosila uhane oblikovalke Natalie Marie in čevlje v bež odtenku Gianvito Rossi. S seboj je imela enake rokavice in Valentinovo torbico. Naslednji dan je imela na sebi kavbojke za nosečnice znamke Hatch, temno moder suknjič Alice+Olivia in brezrokavnik iz kašmirja Misha Nonoo. Črne balerine so znamke Birdies, šal Wilfred.

Besedilo: Sandra Bratusa // Fotografije: Profimedia

Priporočamo