Vojvodinja Meghan v pismu očeta prosi, naj jo neha žrtvovati v medijih!

Vojvodinja Meghan v pismu očeta prosi, naj jo neha žrtvovati v medijih! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2019

Meghan Markle je svojemu očetu Thomasu napisala prav posebno pismo. Prosila ga je, naj jo neha maltretirati preko medijev, poroča revija People.

Meghan je bila po poroki s princem Harryjem tako vznemirjena, da je svojemu očetu poslala pismo. Tako vsaj trdijo njeni prijatelji, ki pa nočejo biti imenovani. "Imam enega očeta. Prosim, da me nehaš žrtvovati v medijih," je Meghan med drugim sporočila očetu. Ta naj bi ji odgovoril s prošnjo, naj mu pošlje svojo sliko.

Eden od njenih prijateljev je dejal, da je prepričan, da bodo Meghan očetova dejanja vedno preganjala. Sicer pa je Thomas Markle o Meghan nazadnje spregovoril v intervjuju decembra lani, šlo pa je za njegov četrti intervju, odkar je paparacom izročil Meghanine in Harryjeve slike.

"Desetkrat sem skušal priti do hčerke s pomočjo sporočil in pisem, a s Harryjem mi nista odgovorila. Verjameta vsem negativnim zgodbam o meni. Zato bom še naprej skušal priti do njiju, da bi ju prepričal, da gre za laži in jima razkril resnico," je že pred časom dejal Thomas.