Vojvodinji Meghan in princu Harryju je (spet) uspelo ujeziti kraljico!

Vojvodinji Meghan in princu Harryju je (spet) uspelo ujeziti kraljico! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2019

Ah, britanska kraljeva družina se očitno kar ne more izviti iz primeža zdrah, jeze in izpod drobnogleda javnosti.

Tuji mediji poročajo, da sta vojvodinja Meghan Markle in princ Harry spet v nemilosti pri kraljici Elizabeti II. Slednja naj bi bila razočarana in prizadeta, ker se poleti nista odzvala njenemu vabilu, da skupaj preživijo del počitnic v gradu Balmoral na Škotskem, v katerem tradicionalno počitnikuje kraljeva družina.

Čeprav ostali člani kraljeve družine poleti ne preživijo toliko časa na Škotskem kot kraljica in njen soprog, princ Philip, jih kraljica pogosto vabi na obisk, da skupaj z njo uživajo v piknikih in sprehodih. Po poročanju tabloida The Sun sta Meghan in Harry lani zavrnila vabilo zaradi Meghanine nosečnosti, letos pa zaradi štirimesečnega sinčka Archieja.

"Nista nameravala iti v Balmoral, saj mislita, da je Archie še premlad za to," pravi vir, ki je blizu kraljevi družini in dodaja, da je to malce čudno, saj sta z Archiejem potovala na Ibizo in v Francijo, malček pa je bil pred kratkim z njima na turneji po Afriki.

No, če iščeta take izgovore, ni nič čudnega, da se kraljica huduje nad njima. A glede na dejstvo, da ima Elizabeta II. rada vojvodinjo Meghan, se verjetno ne bo dolgo jezila na njo.

'.